Hírösszefoglalónkban még: Mészáros Árpád Zsolt exei jóban vannak egymással, Steiner Kristóf leszokott a piáról.

Steiner Kristóf

Steiner Kristóf néhány hónapja fontos döntést hozott: leszokott az alkoholról, amelyet azóta sem fogyaszt. A divatszakember tavaly októberben döntött az alkohol elhagyásáról egy hirtelen jött ötlettől vezérelve.

„Régóta érlelődött bennem a dolgot, mire a konkrét változtatások irányába tettem lépéseket. Már egy ideje azt éreztem, nem esik jól az alkohol, szinte csak azért iszom, mert mások is, mert ehhez vagyok hozzászokva, illetve mert az italfogyasztás szorosan összekapcsolódott az életélvezetemmel. Érdekelt, mennyire tudom élvezni az életet alkohol nélkül. Egyébként is már számtalanszor változtattam a szokásrendszereimen, és s sok esetben ez egy érdekesebb, izgalmasabb összetettebb világot hozott magával” – magyarázta döntését Steiner, aki egy kis idő elteltével észrevett kisebb változásokat a személyiségében is.

„Kiegyensúlyozottabb vagyok, sokkal inkább kordában tudom tartani az érzéseimet, mint korábban. De konkrét, fizikai változások is vannak: sokkal jobban alszom, fókuszáltabb vagyok, kevesebbet késtem, kevésbé tologatom a határidőket.

A barátaim szerint sokkal tudatosabban jelen vagyok a beszélgetésekben

– mondta a Best magazinnak.

Mészáros Árpád Zsolt

A színész a hot! magazinnak adott interjút, ahol nyíltan beszélt a magánéletéről is, többek között arról, hogyan képes egy ötgyermekes édesapa összeszervezni a rohanós mindennapjait.

Amióta egymásba szerettünk Krisztával, az összes exem jóban van egymással, szervezik az életemet

– mesélte Mészáros Árpád Zsolt, akinek a négy kapcsolatából öt gyermeke született.

Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv élete fenekestül felfordult, amikor bevonult az elvonóra. Amióta kijött már-már új emberként éli az életét: visszatért a színpadra és most ismét szerelmes. 

„Teljes életmódváltásban vagyok, beiktattam a sportot a mindennapjaimba, illetve elkezdtem szervezni a saját előadásaimat is: legközelebb például Szlovákiába megyek fellépni,

mindemellett a napokban a párommal is összeköltöztünk,

ami mindkettőnk számára egy komoly döntés volt, ám úgy éreztük, eljött az ideje, hogy meglépjük ezt. Nyilván az elmúlt három év egy pokol volt, így most egyfajta megnyugvásra vágyom, hogy hétköznapi életet éljek, ezért hatalmas öröm számomra, hogy főzhetek a kedvesemnek, hogy együtt társasozunk, hogy a szó legjobb értelmében nyugodt életet élünk. Nem titok, az utóbbi években a karácsonyt is egyedül töltöttem, ezért most azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy egy nagyobb lakásba költözünk és az ünnepeket már ott töltjük” – mondta Molnár Gusztáv a Blikknek.

Stohl András

Az egykor bohém mindennapokat élő, nőfaló Stohl András végre révbe ért a harmadik felesége, a 19 évvel fiatalabb Vica mellett. Az 57 éves színésznek a napokban tett nyilatkozata most mégis aggodalomra adhat okot – számolt be a Best magazin. Jakupcsek Gabriella az Angyali vagy ördögi? című interaktív műsor keretében készített interjút Stohl Andrással, ahol többek között a nőkről, egykori és jelenlegi párjáról is szó esett.

„Nagyon érdekes a helyzetem, mert az első feleségemmel is 12 évet voltam együtt, Ancsikával is 12 évet voltam, és Vicával most 10-nél tartunk” – árulta el Stohl András, akinek fiatal felesége remélhetőleg megtöri a mintát és két év múlva nem kerül sor szakításra. 

(Borítókép: Stohl András. Fotó: Kaszás Tamás/Index)