Caramel őszintén beszélt a karrierje során átélt kihívásokról és jövőbeli terveiről, miközben egy régóta őrzött titkot is megosztott a közönséggel.

Mészáros Lili

Mészáros Lili, Magyarország új topmodellje, aki megnyerte a Next Top Model Hungary műsorának versenyét, számos új kihívással néz szembe, többek között márkanagykövetként kell helytállnia. A részletekről ő és Siba Anna, a Henkel marketingvezetője beszéltek a Mokka című műsorban.

A topmodell elárulta, hogy a verseny után gyökeresen megváltozott az élete. Habár még mindig megilletődik és zavarba jön, ha a rajongók megszólítják az utcán vagy aláírást kérnek tőle, próbál hozzászokni az új helyzethez. Az új szerepeiben rengeteg új tapasztalatot szerez és igyekszik minden feladatot a lehető legjobban elvégezni.

Siba Anna a közös munkáról beszélt a fiatal modellel, kiemelve, hogy nagyon szeretnek együtt dolgozni Mészáros Lilivel, aki nemcsak profi módon végzi a munkáját, hanem rendkívül szerethető személyiség is. Siba Anna szerint a topmodell frissessége és hitelessége különösen értékes a kampányok során.

Mészáros Lili számára fontos, hogy tudatos maradjon és ne hagyja, hogy a siker a fejébe szálljon. 

Tóth Gabi 

Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence, harmonikus kapcsolatukat egy új, izgalmas projektbe vágtak bele: gyermektábort szerveznek Pomázon. Az énekesnő és a Fricska tánczenekar alapítója egyaránt elkötelezettek abban, hogy a fiatalok számára felejthetetlen élményeket szerezzenek, miközben segítenek nekik leküzdeni félelmeiket.

A tábor különleges programjai között szerepel a lovas-íjászat, napi két néptánc edzés, énekórák, ritmusérzék-fejlesztő gyakorlatok és kézműves foglalkozások. Tóth Gabi elárulta, hogy különösen izgatott a táncórák miatt, ahol oktatóként is részt vesz. Párja, Papp Máté, nagy segítséget nyújt neki a felkészülésben.

Papp Máté hozzátette, hogy a közös munka során kiderült, milyen nagyszerű csapatot alkotnak. A tábor célja, hogy támogató és inspiráló környezetet biztosítson a gyerekeknek, ahol bátran kipróbálhatják magukat új dolgokban.

Molnár Ferenc Caramel

Molnár Ferenc Caramel, a Megasztár második évadának győztese, az elmúlt két évtizedben a magyar zenei élet meghatározó alakja lett. A Mokka című műsorban adott interjújában beszélt karrierjéről, a kihívásokról és a jövőbeli terveiről.

Caramel karrierje során két komoly alkotói válságot is megélt. Ezekben az időszakokban időre volt szüksége, hogy újra megtalálja az ihletet. Bár soha nem gondolt arra, hogy abbahagyja a zenélést, nehéz pillanatokkal nézett szembe a dalírás során. Az egyik ilyen válság különösen hosszúra nyúlt, közel egy évig tartott.

Az énekes hangsúlyozta, hogy ezek az időszakok segítettek neki megtalálni önmagát és kizárni a zavaró tényezőket. A nyári koncertszezonra tudatos életmódváltással készült fel, így itthon és külföldön is több sikeres koncertet adott.

Caramel számára az év eddig nagyon sűrű volt. A koncertek mellett sok időt töltött a stúdióban, ahol új lemezén dolgozik. Emellett családjával együtt egy költözésen is átestek, amit mindannyian nagyon vártak. 

(Borítókép: Molnár Ferenc Caramel. Fotó:  Bodnár Patrícia/Index)