A 2006-ban forgatott Holiday című filmben nem volt könnyű dolga a színésznőnek az egyik jelenete forgatásánál.

Sokak kedvence a 2006-ban megjelent Holiday című karácsonyi film, amelyet igazi klasszikusként minden karácsonykor játszanak a különböző tévécsatornák. 

Cameron Diaz nemrég hatalmas kulisszatitkot árult el ennek a filmnek a forgatásáról. A színésznő ugyanis elárulta, hogy az egyik jelenet felvétele miatt közel egy hétig kellett szenvednie. 

A film egyik jelenetében Diaz karaktere, Amanda a repülőtérre tart, ahol rájön, hogy szerelmes a Jude Law által megformált Grahambe. Mikor rájön, hogy mit érez, megállítja a taxisofőrt, majd visszasiet a férfihoz.

Bár ez egy elképesztően egyszerű jelenetsorozatnak a tűnik, a megvalósítása egyáltalán nem volt az, hála a forgatókönyv különböző variációinak. 

„Ó, anyám, egy hét alatt kábé hét mérföldnyit futottam magassarkúban. Az egész jelenetet egy hétig tartott leforgatni. (...) [Amanda] nem az utca végén jött rá, hogy vissza kell mennie, már félúton volt a repülőtér felé. (...) Csak pár jelenetet használtak fel, de valójában legalább tízféle helyen forgattunk, különböző mezőkön rohantam végig. Egy kasmír Valentino kabát volt rajtam, kasmír felső, farmer és magassarkú csizma. (...) Mindegyik jelenetet messziről vették fel, én csak egy apró kis pont voltam, aki a távolban fut – és persze a zene ütemére kellett mozognom, tartanom kellett a tempót. (...) Szó szerint teljesen fitt lettem a hét végére.” – árulta el Cameron Diaz a forgatásról.

(filmezzunk.hu)

(Borítókép: Cameron Diaz. Fotó: Earl Gibson III/Getty)