Legfőbb támaszát a párkapcsolata jelenti Zámbó Krisztián számára, aki a kerékpáros balesete óta máig felépülőben van. Az énekes a TV2 Mokkában mesélt őszintén az elmúlt időszak megpróbáltatásairól és szerelme, Takács Zsuzska támogatásáról.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián lelkileg nehéz időszakot él meg. Mint ismert, két hónappal ezelőtt egy biciklis balesetben eltörte a könyökét és a csuklóját, valamint egy bordája is megrepedt. A sérülései lassan gyógyulnak, az edzést is abba kellett hagynia, így a plusz kilók is gyorsan felkúsztak rá. Legfőbb támaszát a szerelme, Takács Zsuzska jelenti a számára, aki az énekes bevallása szerint hősiesen tűri a hisztiket. A pár ugyanakkor hozzátette, hogy egyikőjük sem egyszerű eset, ám a bajban mindketten támogatják egymást.

Krisztián a szokásosnál jobban viselte a baleset következményeit és már vissza is ült a biciklire pár napja

– tette hozzá Takács Zsuzska.

Anyasztori #gyerekkelvagyok – TV2

Anyasztori #gyerekkelvagyok címmel új TV2-es műsor indul, amelyben gyerekneveléssel kapcsolatos tanácsokkal és gyakorlati eszközökkel próbálják megkönnyíteni a szülők mindennapjait. A részletekről Beszédes Henrietta szakértő műsorvezető beszélt a Mokka műsorában, ahol elárulta: olyan témákat dolgoznak fel ismert szülők segítségével, amelyek kivesézése után a szülők jobb szellemi és érzelmi állapotba kerülhetnek.

„Számos szülő küzd olyan problémákkal, amelyeket nem lehet megoldani könyvben olvasott praktikákkal, így ez a formátum ezeknek a családoknak szeretne nyugalmat és békét biztosítani tanácsokkal” – magyarázta Beszédes.

Young G

Új taggal bővült Rácz Béla „Young G” családja. A rapper és szerelme egy kiskutyával ajándékozta meg a három éves kislányát. A Mokka stúdiójában Rácz Béla, a felesége Rácz-Mészáros Norina, a kislányuk Rebeka és új családtagjuk, Snacky együtt jelent meg. A rapper elárulta, hogy kislánya imádja az állatokat, ezért döntöttek a kutyavásárlás mellett. Egy mostanában nagyon népszerű fajtát, egy Maltipoo-t választottak. Young G elmondta, hogy sok támadás érte őket az interneten, amiért tenyésztőtől vásároltak kutyát és nem menhelyről fogadtak örökbe, ám három éves kislányuk mellé nem szerettek volna menhelyi kisállatot, ilyen esetben ugyanis sokszor nem tudni annak előéletét és hogy milyen körülmények között került oda.

(Borítókép: Zámbó Krisztián. Fotó: Papajcsik Péter/Index)