A királyi családban közel sem felhőtlen a helyzet, amióta Harry herceg és Meghan Markle otthagyta az országot és kötelezettségeit.

Mint arról korábban beszámoltunk a királyi család háza táján sötét felhők gyülekeznek az utóbbi időben. III. Károly király és Vilmos herceg felesége, Katalin is rákkal küzd. A családból még jóval a fent nevezett betegségek napvilágra kerülése előtt dobbantott Harry herceg, aki azonban az új hírek fényében sem tölt több időt a családja mellett. Nemrég az is kiderült, hogyan becézi a „tékozló fiú” mostohaanyját, Kamillát – nem kifejezetten hízelgő nevet talált ki számára. 

A meg nem nevezett forrás szerint Sussex hercege még évekkel ezelőtt találta ki mostohaanyja nevét, és azóta is így hivatkozik rá.

A herceg azt írta életrajzi könyvében, hogy testvérével együtt könyörögtek apjuknak, hogy ne vegye feleségül Kamillát, akit akkoriban csak a „másik nőként” emlegettek. 

Régóta nem titok már, hogy Kamilla igencsak komoly szerepet játszott abban, hogy annak idején tönkrement a néhai Diana, valamint Károly házassága, hiszen mint kiderült, a király vele csalta feleségét. Bár a közvélemény idővel enyhült és megbocsátott Kamillának, amiért a királynének is köze volt ahhoz, hogy az álompárnak gondolt egykori szerelmesek szétmentek, de úgy tűnik Harry sosem tudta igazán elfogadni mostohaanyjának Kamillát. 

(femcafe)

(Borítókép: Harry herceg. Fotó: Chris Jackson/Getty)