Bár örül a főszerepnek, Olivia Cooke teljesen kibukott azon, hogy 30 éves kora létére elmaszkírozás nélkül kell nagymamát alakítania a Sárkányok háza című sorozat második évadjában.

Végre megérkezett a Max kínálatába a Sárkányok háza 2. évadjának első epizódja! Bár a rajongók öröme megkérdőjelezhetetlen, a szereplők között akad, aki nincs annyira elragadtatva: az Alicent Hightowert alakító Olivia Cooke a minap egy interjúban kifogásolta, hogy 30 évesen egy nagymamát alakít a szériában. 

„Nagyon összetett érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Ha képesek sárkányokat teremteni, akkor engem is megfiatalíthattak volna, aztán meg megöregíthettek volna. Vagy esetleg negyvenes éveikben járó színészeket kellett volna választaniuk?” – kezdte a színésznő, hozzátéve, hogy a helyzet azért is kellemetlen a számára, mert a gyerekeit alakító kollégái mindössze 1, 3 és 5 évvel fiatalabbak nála.

„Tom csak egy évvel fiatalabb, de olyanokat kell neki mondanom, hogy „Fiam, gyere ide! Gyere a keblemre!”. Ez egy furcsa dinamika” – folytatta Cooke, aki véletlenül sem szeretné szidni a sorozatot, hiszen nagyon hálás érte, hogy főszerepet játszhat, ugyanakkor azért „zúgolódik”, mert nagyon rövid idő telt el aközött, hogy tinédzsert és nagymamát játszott a tévében.

(24.hu)

(Borítókép: Olivia Cooke. Fotó: Getty Images)