Kevin Costner elárulta, hogy Diana hercegné lett volna A testőr című 2006-os film folytatásának főszereplője, de a hercegné halála miatt a film soha nem készült el, a történet kiszivárgása után pedig a királyi család is a projekt ellen fordult.

Kevin Costner a Howard Stern Showban mesélt arról, hogy Diana hercegnével tervezte A testőr című 2006-os film folytatását, de a hercegné tragikus halála miatt ez a projekt sosem valósult meg.

Sarah Ferguson, York hercegnéje mutatta be Kevin Costnert Dianának a ’90-es években, miután a hercegné megnézte az eredeti filmet. „Azt mondtam neki, hogy »Meg fogom csinálni a Testőr 2-t, és azt hiszem, ezt köréd tudom építeni. Érdekelne?«. Diana igennel válaszolt mondván, hogy az élete hamarosan megváltozik” – idézte fel a színész.

A tervezett filmben lett volna egy csókjelenet is, amelyet Diana maga vett volna fel. „Amikor újra beszélgettünk, megkérdezte, hogy lesz-e csókjelenet. Azt mondtam neki, hogy ha ő akarja, akkor lesz. Ő pedig azt válaszolta: 

Igen, szeretném!

– mesélte Kevin Costner.

Diana halála után a projekt meghiúsult, a színész pedig azt is elárulta, hogy azért nem választott másik személyt a hercegnének szánt szerepre, mert senkivel sem tudta volna helyettesíteni Dianát. Hozzátette: amikor a királyi család megtudta, hogy milyen tervei voltak a hercegnével, a kapcsolatuk nagyon megromlott. Ennek ellenére a színész Diana halála után még találkozott Vilmos herceggel, aki elmondta neki, hogy mennyire rajongott érte az édesanyja.

(Us Weekly)

(Borítókép: Diana hercegné. Fotó: Getty Images)