Gwyneth Paltrow nemrég üzenetet küldött Katalin hercegnének, aki hosszú idő után először jelent meg nyilvánosan a Trooping the Colour nevű eseményen.

Gwyneth Paltrow örömét fejezte ki, amikor meglátott egy, a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnéről készült képet a közösségi médiában. A hercegné a márciusi diagnózisa óta hosszú idő után először vett részt nyilvános eseményen, a Trooping the Colour nevű rendezvényen. A színésznő a poszt alatt fogalmazta meg megható üzenetét.

Annyira örülök, hogy ilyen boldognak látszol és jól nézel ki.

Az eseményen a királyi család III. Károly király születésnapját ünnepelte. Kate Middleton korábban elmondta, hogy a rákdiagnózis hatalmas sokként érte, és hogy most időre, térre és feltöltődésre van szüksége a családjával, amíg a kezelése tart.

„Jól haladok, de mindenki, aki kemoterápián megy keresztül, tudja, vannak jó és rossz napok” – fogalmazott a betegsége kapcsán Katalin hercegné. Hozzátette, hogy bár a kezelése még hónapokig eltarthat, a jobb napokon igyekszik aktívabban részt venni a mindennapokban. „Amikor jobban érzem magam, szeretek részt venni iskolai programokban, személyes időt szentelni azoknak a tevékenységeknek, amelyek pozitív energiát adnak.”

A hercegné bízik benne, hogy már idén nyáron részt vehet további nyilvános eseményeken, de hangsúlyozta, hogy még nem gyógyult meg teljesen.

Megtanultam türelmesnek lenni magammal szemben.

Napról napra élem az életet, figyelek a testem jelzéseire, és annyi időt adok magamnak a gyógyuláshoz, amennyire szükségem van” – összegezte a hercegné. 

(Us Weekly)

(Borítókép: Gwyneth Paltrow. Fotó: Getty Images)