Hírösszefoglalónkban még: nehéz időszak áll Kárpáti Rebeka mögött, Shane Tusup már a jövőt tervezi.

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka már nemcsak színésznőként és influenszerként, hanem üzletasszonyként is helytáll a mindennapokban, ugyanis saját ruhamárkája van, amelyről már 16 éves kora óta álmodozott. Az utóbbi időben azonban a munkában és a magánéletében is kihívás elé állította őt az élet. 

„Nagyon nehéz a piac, mert most már mindenki mindent gyárt, vagy most már mindenki szépségkirálynő, mindenki fotós, mindenki ruhát gyárt, szóval nagyon, nagyon nehéz fent maradni, és szerintem a legfontosabb gondolat az, amit nagyon sokan nem vesznek eléggé figyelembe, hogy ilyenkor soha nem elsősorban egy terméket adsz el, hanem egy vele járó életérzést” – nyilatkozta Kárpáti Rebeka, aki ráadásul nemrég esett túl egy szakításon is.

Shane Tusup

Hosszú Katinka korábbi edzőjének élete teljesen megváltozott május 10-én, amikor kedvese, Viktória életet adott első gyermeküknek. A sportszakember nemrég aBest magazinnak apaságról vallott, valamint azt is elárulta, hogy felőle már jöhetne a következő poronty. 

„Ez egy olyan pillanat volt az életemben, ami semmihez sem fogható. Ma sem tudnám leírni szavakkal” – meséli a szülésről Shane Tusup, aki mindig vágyott egy családra, sőt már a családbővítést is kilátásba helyezte. 

Részemről jöhet a következő baba!

Mondjuk egy kisöcsi, és ő lehetne a tanúm az esküvőnkön” – mondja az edző a jövőről arra a kérdésre, hogyan képzeli el ezt a családot hamarosan.

„Én is szeretnék majd egy kistestvért, de először szeretném Aurorát megismerni. Olyan hihetetlen még ma is, hogy kilenc hónapig hordtam őt a szívem alatt, és végre találkoztunk. Én még ott tartok, hogy egész nap csak nézegetném a kislányunkat” – tette hozzá párja.

Sebestyén Balázs

Vasárnap délután egy kamion kilométereken keresztül a forgalommal szemben száguldozott az M0-s autóúton, azonban végül még azelőtt sikerült megállítani, hogy balesetet okozott volna. A hősies manővert végrehajtó személy kilétét eddig titok övezte, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. azonban úgy döntött, hogy megosztja a nevét a nyilvánossággal. A kérdéses személy nem más, mint Sebestyén Balázs! De van egy csavar is a történetben, ugyanis ő nem a mindenki számára ismert műsorvezető, hanem a dunakeszi mérnökség útellenőre.

„Nos, ő nem más volt, mint Sebestyén Balázs! Neki köszönhetően nem történt tragédia a forgalmas úton. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy nem @sebestyenbalazs_official, hanem névrokona, dunakeszi mérnökségünk útellenőre volt az, aki ezt a bravúrt végrehajtotta” – áll a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében, amelyben az „igazi” Sebestyén Balázst is megjelölték. 

(Borítókép: Kamion. Illusztráció: Martin Barraud/Getty)