Tóth Gabi volt Lékai-Kiss Ramóna frissen induló műsorának első vendége. Az énekesnő a műsorvezetővel való beszélgetése során kendőzetlenül beszélt a válásáról és arról, hogy milyen következményei lettek a családján belül.

Mint arról nemrég a Velvet is írt, Tóth Gabi volt az első vendége Lékai-Kiss Ramónának a TV2 Play új, Titkok Ramónával című podcast-műsorban. Az énekesnő nem bírta palástolni az érzelmeit és könnyek között vallott a válásáról, új kapcsolatáról és arról, hogy a családjában milyen következményei lettek a döntésének.

Bár Tóth Gabi és Krausz Gábor is megfogadta, hogy nem tárja a nyilvánosság elé a válásuk körülményeit, úgy tűnik, az énekesnő ezt a megállapodást részben felrúgta. Nem tudni, hogy előre egyeztetett-e a volt férjével az interjúról, de a lányuk érdekében mindenesetre jó kapcsolatot ápolnak egymással. Az egykori sztárpár mint ismert, közel egy éve jelentette be a válást a közösségi médiában, azóta pedig mindketten más oldalán találták meg a boldogságot. Tóth Gabi a Fricska táncegyüttes táncosával, Papp Máté Bencével költözött össze, míg Krausz Gábor Mikes Annában találta meg a szerelmet, akivel a Dancing with the Stars című műsorban ismerkedett meg.

Lékai-Kiss Ramóna műsorában az énekesnő többek között az új kapcsolatáról is mesélt, de eddig nem ismert részleteket is megosztott a volt házasságáról.

„Az első gondolatom az volt, hogy benne maradok ebben a házasságban, mert ha kilépek, rámegy a karrierem. […] De már az elején volt egy rossz megérzésem, mert Gábor volt az első olyan ember, akit nem ismertem, csak a tévéből, nem találkoztam vele sosem. Volt egy ilyen: ültem a taxiban, és megállítottam, és majdnem visszafordult velem, mert volt egy rossz megérzésem… De ha visszafordítanám az idő kerekét, akkor nem lenne Hanni, ami szörnyű lenne” – magyarázta az énekesnő, utalva arra, hogy a Krausz Gáborral való kapcsolata nem állt biztos lábakon. Ezek után Lékai-Kiss Ramóna kérdésére elárulta, hogy az elmúlt időszak azért is volt megterhelő a számára, mert egy fontos családtagja is elfordult tőle. 

„A családomba ékeket vert az egész dolog. Pánikrohamom azóta nem volt, hogy Mátéval vagyok. Pedig tavaly januárban egy héten háromszor vitt el a mentő, annyira rosszul voltam. […] Mindenki azt mondta, hogy szedd már össze magad, neked erősnek kell lenned, mert ott a gyereked, ő a fontos. [...]

Remélem, hogy nem veszítettem el, de most még próbálom elfogadni, hogy ő még nem tudta ezt feldolgozni. Az édesanyámról van szó

– árulta el könnyek között Tóth Gabi. Hozzátette: szeretne időt és teret hagyni az édesanyjának, Erikának, akit padlóra küldött az interneten terjedő sok támadás. Az énekesnő bízik benne, hogy újra egymásra fognak találni és az édesanyja egyszer megérti majd a döntését.

Lékai-Kiss Ramóna Titkok Ramónával című online műsora minden héten egy epizóddal jelentkezik a TV2 Play-en.

(story)

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)