Katy Perry, a világhírű popénekesnő, aki egy ideig a családjára koncentrált, most egy látványos és provokatív videóval jelzi, hogy új dalokkal készül visszatérni a színpadra.

A színpadon mindig is otthon érezte magát Katy Perry, és úgy tűnik, hogy a családi élet után hiányzik neki a rivaldafény. Az énekesnő, aki legutóbbi stúdióalbumát nagyon régen 2020-ban adta ki, most egy figyelemfelkeltő módját választotta, hogy felhívja magára a figyelmet.

Az American Idol zsűritagjaként is ismert Katy Perry, aki az utóbbi időben nem volt alkotó kedvében, most úgy döntött, hogy egy új korszak kezdődik el az életében. A 39 éves énekesnő a Woman’s World című dalával tért vissza. A dal népszerűsítésének egy érdekes de olcsó megoldást választott. Nem erőltette meg magát és nem is sokat gondolkodott. Egyszerűen kidobta mindenét, mondván erre mindenki felkapja a fejét. Nem sokat tévedett, hiszen sokan megnézték a videóját, ahol egy kilógó tangában és haspólóban mutatja meg magát. 

A nézők már régóta vártak Katy Perry új dalaira. Az idei MET-gálát kihagyva Katy Perry inkább a stúdióban töltötte az időt, ahol az új dalokon dolgozott. Az énekesnő a közösségi médiában osztott meg egy bejegyzést, amiben elmondta, hogy a MET-gálán való távollétét a munkájával magyarázta. 

Nem jutottam el a MET-re, mert dolgoznom kellett

– írta Katy Perry, aki még mesterséges intelligenciával készült fotókat is megosztott, amivel saját édesanyját is sikerült átvernie.

Forrás: Origo

(Borítókép: Katy Perry. Fotó: Getty Images)