Zámbó Adrián, a legendás énekes, Zámbó Jimmy legkisebb fia, drámai fogyással búcsúzott túlsúlyos gyermekkori énjétől, és ma már egy karcsú, fitt felnőtt férfiként tűnik fel.

Zámbó Jimmy büszkén nevelte három fiát, közülük a legfiatalabb, Zámbó Adrián, a közönség előtt egykor mint túlsúlyos kisfiúként jelent meg.

Mostanra viszont, 28 éves korára, Adrián teljesen megváltozott: lefogyott és kigyúrta magát, ami Facebook-oldalán is nyomon követhető az átalakulásáról készült fotókon.

A legújabb felvételek Zámbó Adriánról Hajdú Péter televíziós műsorában voltak láthatóak, ahol Adrián édesapja, Zámbó Jimmy tragikus, 23 évvel ezelőtti haláláról is beszélt. A műsor során rögzített videó, amelyet Hajdú Péter a saját Instagram-oldalán osztott meg, jól mutatja, mennyit változott az egykori kisfiú.

Zámbó Adrián korábban elárulta, hogy gyermekkorában nagyon szerette a csokoládét, de felnőttként komoly elhatározásra jutott. A rendszeres edzés és a tudatos táplálkozás meghozta gyümölcsét, amit a fiatalember büszkén dokumentál: 2022-ben posztolta, hogy összesen 40 kilót fogyott.

Femina

(Borítókép: Zámbó Adrián. Fotó: Németh Kata/Index)