Scarlett Johansson és Melanie Sloan – a többszörös Golden Globe-díjra jelölt amerikai színésznő, olyan népszerű filmekben tűnt fel, mint a Lucy és a Fekete Özvegy. Édesanyja, Melanie Sloan, nem csak producerként tevékenykedett, hanem gyakran kíséri el lányát a vörös szőnyeges eseményekre.

Alexandra Daddario és Christina Daddario – Alexandra Daddario széles körben ismert színésznő, aki leginkább a Percy Jackson filmekből és A törvény nevében című sorozatból vált híressé.

Mila Kunis és Elvira Kunis – az ukrán származású amerikai színésznő, legismertebb szerepeit a That ’70s Show sorozatban és a Fekete hattyú című filmben alakította. Édesanyja, Elvira Kunis, gyógyszerész, aki fontos döntést hozott, amikor Mila Kunist gyermekkorában az Egyesült Államokba költöztette. 

Jennifer Lawrence és Karen Lawrence – az Oscar-díjas amerikai színésznő, legismertebb szerepeit az Éhezők viadala és a Napos oldal című filmekben alakította. Édesanyja, Karen Lawrence, gyerektáborok menedzselésével foglalkozik, és mindig is aktívan támogatta Jennifer Lawrence színészi ambícióit.

Keira Knightley és Sharman Macdonald – a brit színésznő, aki leginkább a Karib-tenger kalózai sorozatból vált világhírűvé. Édesanyja, Sharman Macdonald, sikeres drámaíró.

Blake Lively és Elaine Lively – az amerikai színésznő, aki legismertebb szerepeivel a Gossip Girl – A pletykafészek című sorozatban és számos romantikus filmben tűnt fel.