Idén Katzenbach Andrea lett Magyarország szépe, ezzel pedig a Miss World Hungary cím birtokosa.

Tegnap tartották az idei Miss World Hungary szépségverseny döntőjét: a Magyarország Szépe címet a 23 éves kiskőrösi hölgy, Katzenbach Andrea nyerte el, így ő képviselheti majd hazánkat a Miss Word világversenyén.

A friss győztest a képzeletbeli dobogón a 19 éves dunakeszi Cseh Jázmin, mint első udvarhölgy, illetve a 25 éves mezőörsi Horváth Alexandra, mint második udvarhölgy követte. 

Kulcsár Edina – aki maga is ott volt a zsűriben – azt üzente a győztesnek, hogy teljes szívéből gratulál. Az influenszer 2014-ben megszerezte a második helyet a Miss World nemzetközi szépségversenyen, amivel azóta is ő tartja a legjobb eredményt. A közösségi médiában azóta több kommentelő is megjegyezte, hogy a nyertes lány rendkívül hasonlít a korábbi győztes influenszerre. 

„Nagyon köszönjük, hogy drukkoltatok nekünk. A sok gratulációra is válaszolunk majd hétfőn! Itt vagyunk az autóban Jázminnal és Szandival, és most elindulok, hogy megünnepeljük ezt a sikert”– mondta a győzelem után Katzenbach Andrea az Instán

(Borítókép: Katzenbach Andrea. Fotó: Hegedüs Róbert/MTI)