Járai Máté felesége elárulta, hogy volt olyan helyzetben az életében, amikor a feladás gondolata és a legrosszabb is megfordult a fejében.

Járai Kíra a Hozz egy verset című podcastben mesélt életének legnehezebb időszakáról. 

„Az ideg-összeomlásom idején volt ez. Ettől eltekintve, mindig iszonyatosan távol állt tőlem az öngyilkosság gondolata. Nem tudtam elképzelni, hogy én valaha kerülhettek ilyen helyzetbe, hogy csak ezt látom megoldásnak. De sajnos van az a mentális állapot, amikor igenis megfordult bennem ez. Amikor az ember ezt az élethelyzetet megtapasztalja, utána már semmi nem lesz ugyanolyan” – mesélte Kíra a Hozz egy verset című podcastben.

A szinkronrendező szerint az ember ilyen szörnyű élethelyzetben leginkább a saját erejében bízhat.

„Erre sajnos nincs egy általános recept, hogyan tudunk kijönni a gödörből. Igazából csak enyhíteni lehet ezeken a tüneteken. Hihetetlen gyógyszerellenes vagyok, úgy nőttem fel, hogy ilyen jellegű gyógyszereket nem szedünk soha, inkább a halál. Aztán rá kellett jönnöm, hogy van olyan állapot, amikor ez igenis egy mankó lehet. Nyilván nem megoldás, pusztán segítség, hogy kimássz a gödör legmélyéről” – fogalmazott Járai Máté felesége.

(Borítókép: Járai Kíra. Fotó: Szollár Zsófi/Index)