Bradley Jaden

Bradley Jaden, aki a musical világának egyik kiemelkedő alakja, nemrégiben tartotta meg első budapesti koncertjét. A Mokka stábja, pontosabban Holp Rebeka riporter készített vele exkluzív interjút a koncert előtt. Bradley Jaden elmesélte, hogy a turné számára igazi kihívás volt, hiszen először állt színpadra szóló előadással. A színész szerint a felkészülés olyan volt, mint egy maraton – otthon, a nappalijában többször is végigcsinálta a műsort, hogy biztos legyen benne, képes lesz-e teljesíteni.

A zene már gyerekkora óta jelen van Bradley Jaden életében, hiszen nővére operaénekes. Kezdetben családja csak mint hobbit tekintett Bradley Jaden éneklésére, de minden megváltozott, amikor Sir Cameron Mackintosh producer felkarolta és javasolta, hogy színiiskolába jelentkezzen. Ez a tanács végül Bradley egész további életét és pályafutását meghatározta.

Bradley nem csak a zene, hanem a magyar kultúra iránt is érdeklődött. Kíváncsian kérdezősködött a helyi látványosságok és a magyar konyha felől. Elhatározta, hogy a koncertje után kihasználja az időt egy kis turistáskodásra: ellátogat egy fürdőbe, és megkóstolja a gulyást is. 

A turné minden állomásán felkért egy helyi színészt, hogy énekeljen vele. Magyarországon ez a megtiszteltetés Sándor Pétert érte, ami még különlegesebbé tette a budapesti eseményt. Bradley még a magyar nyelvet is megpróbálta elsajátítani: Holp Rebeka megtanította neki, hogyan mondja a „köszönöm” szót.

Kucsera Gábor

Kucsera Gábor, aki ismert az aktív társadalmi szerepvállalásáról, újra megrendezte hagyományos kütyümentes táborát, amely már négy éve ad lehetőséget a gyerekeknek, hogy teljesen elmerüljenek a vidéki életben.

A táborozók a Kucsi tanyán élvezhetik a természet közelségét, ahol nem csak a digitális eszközök használata van szigorúan tiltva, hanem a televíziózás és a számítógépek használata is.

A Mokka műsorában Gábor elmesélte, hogy a tanya nyugodt környezete tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy a gyerekek megismerjék az állattartás alapjait, valamint a tanyasi munkákat.

A reggel mindig az állatok etetésével kezdődik, aztán jön a közös reggeli.

Az idei évben újdonság, hogy ellátogatunk egy veszprémi állatmenhelyre is, ahol a felelősségteljes állattartásra tanítjuk a gyerekeket” – árulta el Gábor.

A táborba visszajáró gyerekek már jól ismerik a napi rutint és élvezik, hogy részt vehetnek a tanyasi munkákban. Gábor hangsúlyozta, hogy szeret a gyerekekkel foglalkozni, és örül annak, hogy a tábor évről évre népszerűsége nő. A táborba jelentkezők száma olyan magas volt idén, hogy négy különböző turnust kellett szervezniük a nyárra, és a nagy érdeklődésre való tekintettel már egy felnőtteknek szóló tábor megrendezését is tervezik a jövő évre.

A kütyümentes tábor célja, hogy a gyerekek megismerjék az életet a képernyőkön túl, és ráébredjenek, mennyi minden más tevékenység kínálkozik számukra.

Gábor szerint ez a típusú kikapcsolódás nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is szükséges, hiszen mindannyian hajlamosak vagyunk belesüppedni a digitális világba. A tanya és a programok által nyújtott nyugalom és természetközelség hatalmas élményt jelent minden résztvevő számára.

Molnár Anikó

Molnár Anikó, akit sokan az egykori Nagy Ő műsorából ismerhetnek, pénzt adott kölcsön egy barátjának, aki viszont soha nem fizette vissza a neki adott 260 ezer forintot. Anikó most elmondta, hogy bár kezdetben jóhiszeműen adta oda a pénzt, később rájött, hogy a férfi másokkal is ugyanígy járt el.

„A feljelentést még nem tettem meg, mert volt jobb dolgom is, minthogy most oda rohangáljak, de meg fogom tenni, mert ez bántja az önérzetemet” – mondta Anikó, aki hozzátette, hogy az eset óta kétszer meggondolja, kinek ad kölcsön.

Az ügy különösen fájó Anikónak, mivel úgy érzi, kihasználták a jóindulatát.

Amikor egy ismerős segítséget kért, rögtön igent mondtam és kinyitottam a tárcámat.

Csaknem egy havi fizetést adtam oda a barátomnak” – mesélte az OnlyFans sztár. A várt visszafizetés azonban sosem történt meg, és bár a férfi mindig talált valamilyen kifogást, amikor elérhető volt, Anikó egy idő után nem hagyhatta annyiban a dolgot.

Az interjú során Anikó más, személyesebb témákról is beszélt. Elárulta, hogy bár több fiatal férfi is udvarol neki, zavarba ejti a korkülönbség.

Van, aki simán a gyerekem lehetne, tehát akinek inkább az apukájával kéne randiznom, nem a fiával.

És a fiút egyáltalán nem zavarja. Tehát ez a durva, hogy megkérdezem, hogy vágod, hogy van köztünk 20 év? És erre azt mondja, téged zavar?” – mesélte nevetve. Anikó hozzátette, hogy bár nem érzi magát magányosnak, a gyermekvállalás gondolata még távol áll tőle, hiszen ahhoz először „apa jelölt” is kellene.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: RTL Sajtóklub)