Tápai Szabina és Kucsera Gábor, két év távollét után, újra megerősítették házasságukat egy templomi szertartás keretében.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina, akik mindig is a média figyelmének középpontjában álltak, két év különélés után a pár úgy döntött, hogy újra összeházasodnak, ezúttal egy meghitt templomi szertartással erősítették meg a kapcsolatukat.

Két évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, de sosem került sor a válásra. A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban derült ki nemrégiben, hogy már hónapok óta újra együtt vannak, de ezt inkább magánügyként, a családi békéjük megőrzése érdekében tartották.

Ez az időszak lehetőséget adott számunkra, hogy újra felfedezzük egymást, és megerősítsük kötelékünket

– mondta Tápai Szabina a Blikknek.

A vallás Tápai Andi, Szabina testvére által került még közelebb a pár életéhez, aki szellemi útmutatóként támogatta őket ebben az időszakban. 

Napi rutinunk része lett a bibliaolvasás és az igehallgatás, ami nemcsak lelkileg, de kapcsolatunk szempontjából is erőforrás

– tette hozzá Kucsera Gábor.

A pár arról is beszélt, hogy a gyermeknevelés mellett fontosnak tartják fenntartani a romantikát is.

„Az évek során rájöttünk, hogy szükséges időt szentelni a kettesben töltött pillanatokra is, ami alapvetően fontos a párkapcsolatunk frissességének megőrzésében” – magyarázta Tápai Szabina.

A templomi szertartás után a pár tervei között szerepel egy lazább, tengerparti esküvő is, ahol a naplemente fényében ismét kimondják egymásnak az igent. 

(Borítókép: Tápai Szabina és Kucsera Gábor. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)