Veronika Rajek, a szlovák válogatott szuperszexi szurkolója, aki a németországi Európa-bajnokságon is támogatta csapatát, válaszol a rajongók kérdéseire és ígéretet tesz egy különleges fotósorozatra, amennyiben Szlovákia győz.

A szlovák labdarúgó-válogatott egyik legfeltűnőbb szurkolója, Veronika Rajek, aki az Instagramon is hatalmas követőtáborral büszkélkedhet, nemrégiben visszautasított minden vádat a testével kapcsolatban – írta meg az Origo

A 28 éves szlovák modell, aki korábban a sportiskolában osztálytársa volt az ország egyik futballcsillagának, Ondrej Dudának, kijelentette, hogy mellei valódiak, amit egy tévéműsorban humoros anekdotával is alátámasztott: 

Egyik nyáron meztelenül napoztam, majd megittam édesapám sörét és hirtelen ilyen nagyra nőttek

– mesélte nevetve.

Veronika, aki az NFL sztárja, Tom Brady egyik nagy rajongójaként is ismert, gyakori vendég a nagy sporteseményeken, például a Forma-1-es Las Vegas-i Nagydíjon is megfordult már.

Rajongói körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend, bár sajnos ez időnként kellemetlen következményekkel is jár: korábban durva zaklatások és halálos fenyegetések is kapott a közösségi oldalán.

A németországi Európa-bajnokságon aktívan szurkoló Veronika bízik abban, hogy a szlovák válogatott meglepetést okoz Anglia ellen a nyolcaddöntőben. A modell szerint a szlovákoknak nagy esélyük van a továbbjutásra, különösen, ha figyelembe vesszük Ondrej Duda kiváló formáját. Rajek, aki azonos iskolába járt Dudával, jól ismeri egykori osztálytársa képességeit és biztos benne, hogy Duda képes lesz meghatározó szerepet játszani az angolok ellen.

A lelkes szurkolónő, Veronika, az Eb kapcsán különleges ígéretet is tett: amennyiben Szlovákia megnyeri a bajnokságot, exkluzív fotósorozatot készít a szlovák zászlóval. 

Ígérem, hogy exkluzív fotókat készítek a szlovák zászlóval, amikor Európa-bajnokok leszünk.

Remélem, ez erőt és motivációt ad a játékosoknak” – fogalmazott Veronika Rajek, aki reméli, hogy ez extra motivációt jelent majd a csapat számára.

(Borítókép: Veronika Rajek. Fotó: Youtube)