Ben Affleck nehéz döntés után elhagyta a Jennifer Lopezzel közösen vásárolt, több mint 22 milliárd forint értékű luxuskastélyt.

Ben Affleck nehéz lépésre szánta el magát: elhagyta azt a 22 milliárd forint értékű luxuskastélyt, amelyet nemrégiben vásároltak meg Jennifer Lopezzel.

A Mélyvíz című film sztárját, Ben Afflecket csütörtökön látták, amint komoly arccal távozik Los Angeles-i irodájából, röviddel azután, hogy felesége, Jennifer Lopez egy hosszú európai körút után hazatérve meglátogatta őt.

Ben soha nem érezte magát igazán otthon a Beverly Hills-i kastélyban.

Túl nagynak találta és túlságosan távol volt a gyermekeitől” – mondta egy közeli forrás a Page Six-nek. A színész három gyermeket nevel korábbi házasságából Jennifer Garnerrel, míg Lopez két gyermekével, Marc Anthonyval osztozik a szülői feladatokon.

Kérdőjelek merültek fel Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata körül, miután Jennifer egyedül jelent meg a Met Gálán májusban, ami sokakat találgatásra késztetett a sztár házaspár kapcsolatáról.

Jenny mindent megtett, hogy működjön a kapcsolat, de úgy érzi, hogy már nem tud többet tenni. A helyzet rosszabbodik, nem javul

– osztotta meg egy barát a Daily Mail-nek.

„Ben egy átmeneti őrületben van, és úgy érzi, a házasságuk csak egy lázálom volt. Most, hogy magához tért, rájött, hogy ez nem fog működni” – tette hozzá egy bennfentes.

Ezen az ünnepségen ott volt Ben Affleck három gyereke, Violet, Seraphina és Samuel, valamint Jennifer Lopez ikrei, a 16 éves Max és Emme is.

Most senki sem tudja, mi lesz Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolatával, de biztosak lehetünk benne, hogy nem ez volt az utolsó hír felőlük.

(Borítókép: Ben Affleck. Fotó: Northfoto)