Olivia Culpo, a lenyűgöző modell és Miss Universe győztes, a hétvégén ment hozzá Christian McCaffrey NFL-sztárhoz, és most megmutatjuk, hogy nézett ki a csodaszép menyasszonyi ruhájában.

A világszerte ismert amerikai szépségkirálynő és modell, Olivia Culpo, aki 2012-ben nyerte meg a Miss Universe versenyt, most egy újabb fontos esemény miatt került a címlapokra. A hétvégén Olivia hivatalosan is hozzáment Christian McCaffrey-hez, az NFL ismert futballistájához - írja a Blikk.

Az esküvő Rhode Island gyönyörű táján, egy festői kápolnában zajlott, ahol a szerelmespár a családjaik és közeli barátaik körében mondta ki a boldogító igent. Olivia Culpo egy lélegzetelállító Dolce & Gabbana tervezésű menyasszonyi ruhát viselt, amely tökéletesen kihangsúlyozta természetes szépségét és stílusos eleganciáját. A ruha részletei olyan finomságot és luxust sugároztak, ami méltó volt a világ egyik legszebb nőjéhez.

Az eseményről készült videóban a szépségkirálynő a készülődés izgalmas pillanatait is megosztotta a nagyközönséggel. A felvételen látható, ahogy a végső simításokat végzik rajta.

A boldog pár az esküvő után a vendégekkel együtt egy közeli, exkluzív helyszínen folytatta az ünneplést, ahol a tűzijáték tette felejthetetlenné az estét. A vendégek és a közösségi média felhasználói egyaránt elárasztották gratulációkkal Olivát és Christiant, kifejezve örömüket és jókívánságaikat a friss házasoknak.

(Borítókép: Olivia Culpo. Fotó: Getty Images)