Brad Pitt és a nála 29 évvel fiatalabb, ékszertervezőként dolgozó Ines de Ramon 2022 vége felé, hat évvel a színész válása után jött össze egymással. Nemrég kiderült, hogy a szerelmesek egy éve próbálkoznak, hogy gyerekük szülessen.

Brad Pitt kapcsolata az Angelina Jolie-val közös gyerekeivel egyre rosszabb, közülük mostanra többen elfordultak a színésztől. Zahara, a volt házaspár második örökbefogadott gyereke, Shiloh, az első, valamint Vivienne, a második vér szerinti lányuk sorra hagyták el apjuk vezetéknevét a botrányos válást követő években. A rengeteg csalódás után Pitt tiszta lappal szeretné kezdeni és gyereket vállalni a barátnőjével, Ines de Ramonnal. A színész állítja, nem a történtek fényében szeretne ismét apai örömök elé nézni, hanem úgy érzi, az ékszerkészítővel való kapcsolata jó mederben halad és készek új szintre helyezni a kapcsolatukat.

„Brad és Ines próbálkozik, de egyelőre nem jártak sikerrel. Nem adják fel. Brad a barátainak arról is beszélt, hogy nem csupán egy gyermeket szeretnének, nem érik be eggyel. És igen, a korábbi kapcsolatából született gyermekeivel való viszonya nagyon elszomorítja, de leszögezte: nem fájdalmában szeretne családot alapítani a barátnőjével” – nyilatkozta korábban az In Touch Weekly című lapnak a 60 éves színész egy közeli ismerőse. Hozzátette:

Brad Pitt és Ines de Ramon egy éve próbálkozik, de az örökbe fogadástól, illetve béranya alkalmazásától sem zárkóznak el.

A béranya-program Pitt szerint nagyszerű dolog, főleg, hogy így nagyobb az esély arra, hogy ikreik legyenek. 

(Marca)

(Borítókép: Brad Pitt. Fotó: Getty Images)