Mészáros Árpád Zsolt márciusban jelentette be, hogy 23 év után távozik az Operettszínházból. Ma reggel az RTL műsorában árulta el, hogy a Pesti Magyar Színházban folytatja a pályafutását.

Tele van teendővel Mészáros Árpád Zsolt ellenére annak, hogy márciusban bejelentette az Operettszínházból való távozását. Az 50 éves színész 23 év után távozott a budapesti Nagymező utcában található teátrumból, az RTL Reggeli című beszélgetős műsorában pedig ma elárulta, hogy a Pesti Magyar Színházban folytatja a pályafutását.

„Februárig be vagyok táblázva. Most már elmondhatom, szerintem ezért nem dorgálnak meg: a Pesti Magyar Színházban egy ősbemutatóban, egy Tolcsvay-musicalben, a  Koldus és királyfi ban kaptam egy főszerepet. Mivel ősbemutató, az alkotókkal együtt készítjük el, együtt találjuk ki, amit a jövő kor gyermekei már csak lemásolhatnak majd” – árulta el a részleteket MÁZS, aki nemrég életműkoncertet adott az 50. születésnapja alkalmából.

Addig meg voltam törve, behúzott nyakkal jártam, és nem tudtam, hogy mi fog történni… Szerintem csak jó dolgok. Azt mondják, ha egy ajtót bezárnak, akkor kinyílik kettő – ez teljes mértékben igaz” – fogalmazott a színész. Hozzátette: Miller Zoltánnal is készül egy közös koncertre, aki nemrég szintén 50 éves lett.

(Borítókép: Mészáros Árpád Zsolt. Fotó: Mohai Balázs/MTI)