Kelemen Anna neve hazánkban egybeforrt a szexualitással, ő ugyanis a kezdetektől felvállalja, hogy mivel foglalkozik. A felnőtt tartalomgyártás elmúlt húsz évének minden jelentősebb változásánál jelen volt az iparban, a tapasztalatairól pedig nemrég őszintén vallott.

Kelemen Anna a 2000-es évek óta valóságos szexszimbólumnak számít Magyarországon. A karrierjét modellként kezdte, meghatározó alakja lett a szórakoztatóiparnak, 15 éve pedig az első pornófilmjét is leforgatta. Jelenleg OnlyFans-profilt vezet, ám most sem, illetve akkoriban sem a könnyű pénzszerzési lehetőség miatt lépett erre az útra, hanem a kíváncsiság, a különböző szexuális technikák elsajátításának vágya hajtotta. Mindeközben örült, hogy ezt egy olyan környezetben tehette, ahol figyelem is hárult rá.

„Sajnálatosnak tartom, hogy nagyon sokan úgy tekintenek erre, hogy aki csinálja, az csak muszájból teszi és nem örömből, élvezetből vagy kíváncsiságból” – mutatott rá Kelemen Anna, akinek az OnlyFans-es tartalomgyártásról is csak pozitív tapasztalata van.

„Az emberek közelebb kerülnek azokhoz, akik maguk posztolnak, mint az olyan tartalmakhoz, amelyeket ipari szinten gyártanak. A másik nagy sikere a platformnak, hogy az ember teljes mértékben a maga ura, azt csinál vagy mutat, amit szeretne. Ez egy totális szabadság, ami szerintem nagyon pozitív” – fejtette ki véleményét a Blikknek a felnőtt tartalomgyártó. 

Aki előfizet a szőkeség oldalára, az a viszonylag magas tarifáért cserébe naponta láthat új videókat, illetve Kelemen folyamatosan kommunikál vele és a többi feliratkozójával. Mindezt pedig a legnagyobb örömmel teszi, ugyanis saját bevallása szerint kifejezetten vonzó, sőt izgató a számára, hogy nem tudja, kik ezek az emberek. Bár jelenleg a legtöbb előfizetője magyar, hosszú távú céljai közé tartozik, hogy a külföldi közönség felé is nyisson. A tartalmai kapcsán elárulta, hogy szinte bármit kérhetnek tőle a feliratkozók, de szélsőséges kívánságokat nem gyakran teljesít. Egyebek mellett a hangulatától is függ, hogy milyen felvételek gyártásához van kedve.

Szeretem a latexet, de hogy én most valakit nagyon elverjek, ahhoz nem mindig van kedvem.

Amióta benne vagyok a köztudatban és a magyar médiában, azt lehet mondani, hogy a Kelemen Anna-jelenség egyenlő a szexszel. Minden jelző, amit kaptam, meg ahogy kezeltek, az eleve predesztinálta azt, hogy van OnlyFansem” – magyarázta Kelemen Anna. Hozzátette: addig folytatja a tartalomgyártást, amíg kedve van hozzá. Egyelőre még van benne lelkesedés, ám ha az alábbhagy, akkor más kihívások után néz.

(Borítókép: Kelemen Anna. Fotó: Szécsi István/Velvet)