Nick Cannon érdekes magyarázatot adott egy interjúban arra, hogy miért kötött 3,68 milliárd forintos biztosítást férfiasságára, amelyet ő a legértékesebb kincsének tart.

Nick Cannon, aki több területen is ismert a szórakoztatóiparban, nemrégiben hozott egy szokatlan döntést: heréit 3,68 milliárd forintra biztosította. A döntése hátterében az áll, hogy Nick Cannon értékesnek tartja ezt a testrészét, és úgy véli, megérdemlik a különleges törődést.

Ezt a szokatlan lépést először közösségi médián jelentette be az afroamerikai színész, ahol büszkén hangoztatta, hogy ő birtokolja a „világ legértékesebb labdáit.”

Az ügy nyilvánosságra kerülésekor Nick Cannonnak együttműködése volt a Dr. Squatch nevű szappan- és bőrápoló céggel, amelynek kampányában kifejtette, hogy a vazektómia helyett inkább biztosítással óvja meg „értékes családi ékszerét.”

Nick Cannon az Entertainment Tonightnak adott interjújában hangsúlyozta, hogy a biztosítás nem azt jelenti, hogy újabb gyermekvállalást tervez.

Csak arra törekszem, hogy minden a legnagyobb rendben legyen

– fogalmazott.

Nick Cannon 12 gyermek büszke édesapja, akik közül az ikrek, Moroccan és Monroe édesanyja nem más, mint a világhírű énekesnő, Mariah Carey. Nick Cannon rendszeresen oszt meg családi pillanatokat közösségi médiában, különös figyelmet fordítva az ünnepekre, mint a karácsony vagy húsvét.

A színész elismeri, hogy sokat költ arra, hogy családjával minőségi időt tölthessen, különösen Disneyland látogatásokra, ahol tavaly több mint 60 millió forintot költött a gyerekeire.

Azonban bevallotta, hogy néha küzd a bűntudattal, mert úgy érzi, nem tud minden gyermekével elegendő időt fordítani.

Mindig az a legnagyobb bűntudatom, hogy nem tudok elég időt fordítani minden gyermekemre

– vallotta be egy interjúban.

(UsMagazine)

(Borítókép: Nick Cannon. Fotó: Getty Images)