Gerald Johnson lelkész egy szívrohamot követően állítja, hogy a pokolban találta magát, ahol meglepő módon Rihanna „Umbrella” című dalát hallotta démonok előadásában.

Gerald Johnson, a TikTokon 75 000 követővel rendelkező lelkész, egy rendkívüli történetet osztott meg a közösségi médiában. Elmondása szerint 2016-ban, egy szívrohamot követően, „lelke elhagyta a fizikai testét” és egy rövid időre a pokolba került, ahol olyan jelenetekkel szembesült, amelyeket másnak nem kívánna – írta meg a Vt.

„Az egyik legmegdöbbentőbb látvány, amivel szembesültem, egy ember volt, aki négykézláb mozgott, mint egy kutya, és teljesen megégett, a fejétől a lábáig” – idézte fel a lelkész. Hozzátette, hogy „egy lánc csüngött a nyakában, amit egy démon fogott. Éreztem, hogy ezt a démont azért küldték az ember életébe, hogy irányítsa őt gyermekkorától egészen haláláig.”

A lelkész beszámolója szerint a pokolban még a zenének is más jelentése volt.

A pokol egyik részén zene szólt, akárcsak a Földön, de itt nem emberek, hanem démonok énekelték a dalokat.

Amíg itt lent a zenék, mint például Bobby McFerrin Don’t Worry Be Happy dala vagy Rihanna Umbrella fantasztikus szerzeménye segíthetnek feldolgozni egy szakítást, addig odalent minden egyes dal szövege kínt okoz” – magyarázta Gerald Johnson.

Ezzel a történettel a lelkész arra figyelmeztet, hogy óvatosan bánjunk a slágerlistás popzenékkel, különösen ha azokat a himnuszokkal és imádságokkal szemben részesítjük előnyben.

A lelkész emlékei között szerepel egy beszélgetés is, amelyet állítása szerint Istennel folytatott. „Beszélni kezdett hozzám, és azt mondta, hogy titkon ideges voltál azokra az emberekre, akik bántottak téged, abban reménykedtél, hogy megbüntetem azokat, akik bántottak téged” – mondta Gerald Johnson.

Hozzátette, hogy Isten azt üzente neki, hogy csak arra a feladatra koncentráljon, amit neki adott, hangsúlyozva, hogy

ezek nem a te embereid, hanem az én embereim, csak azt akarom, hogy arra a feladatra koncentrálj, amit én adok neked.

@geraldajohnson_ Prt 1 Answering The Questions about my experience in hell #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou ♬ original sound - Gerald Johnson

A lelkész videóját azóta több mint 4 milliószor tekintették meg, és rengeteg hozzászólás érkezett rá, mielőtt a kommentelést letiltották. A lelkész egy külön videóban válaszolt a felmerülő kérdésekre, és továbbra is aktív a közösségi médiában, ahol továbbra is megosztja élményeit és gondolatait.

(Borítókép: Rihanna. Fotó: Getty Images)