Danny Trejo úgy érezte magát, mintha egy akciófilm forgatásán lenne, amikor összetűzésbe keveredett egy július 4-i felvonuláson, miután vízibombával dobták meg a veterán autóját.

Danny Trejo, a keményfiú karaktereiről híres színész összetűzésbe keveredett valakivel a Los Angeles-i Sunland-Tujunga lakónegyedben tartott július 4-i felvonuláson. Az ünneplés közepette egy vízzel teli lufi találta el a veterán autóját, ami alaposan felbőszítette őt – tudta meg a TMZ

Danny Trejo és társai azonnal kiszálltak a kocsiból és szembeszálltak a tettesekkel, mintha csak egy filmjelenetben lettek volna a Machete vagy a Desperado című filmben.

A szóváltás hamar dulakodássá fajult, de az ott lévők figyelmeztették a színészt, hogy gyerekek is vannak a helyszínen. Végül valaki visszatartotta Trejót, megakadályozva, hogy tovább eszkalálódjon a helyzet. Az incidensről készült videó gyorsan elterjedt a közösségi médiában.

A helyi rendőrség rádión kapott bejelentést az incidensről, de mire az egyenruhások a helyszínre értek, a dulakodó tömeg már feloszlott, így senkit sem vettek őrizetbe. Danny Trejo később elmondta, hogy ő nem tehet semmiről.

Bár fizikailag nem sérült meg, csalódott, hogy egy ilyen incidens megtörténhetett, pedig ő csak részt szeretett volna venni a felvonuláson. A dobálókat gyerekesnek és gyávának nevezte.

A hét másik szomorú eseménye Danny Trejo számára, hogy szeretett kutyája, Trixie Wixie elpusztult, amit az Instagram-oldalán osztott meg a rajongóival.

(Borítókép: Danny Trejo. Fotó: Getty Images)