Pénteki hírösszefoglalónkban még: Schadl György, aki noha börtönben ült, végrehajtói irodáin keresztül több mint 189 millió forintot keresett, aztán a Nemzeti Színház igazgatója ellen kemény kritikát fogalmazott meg három neves színész, akik rapdal formájában mondták el véleményüket.

Kökény Attila

Ahogy korábban Korda Györgyék is megküzdöttek a légitársaságokkal, úgy Kökény Attila és 9 tagú zenekara sem úszta meg a bonyodalmakat. Erdélyből próbáltak hazajutni az egyik koncertjükről, ám a járatukat törölték, és ez csak a kezdet volt – írja a Blikk

Már az odafele út is kicsit macerás volt, mert 4-5 órát késett a gép.

Visszafele jött egy SMS, hogy törölték a járatot, és akkor gyakorlatilag a 40 perces útból lett 12 óra.  Amikor fel akarod őket hívni, akkor órákig beszél angol nyelven egy diszpécser, vagy én nem is tudom, hogy micsoda, akinél gyakorlatilag rájössz, hogy nem is tud segíteni” – mesélte Kökény a Tények Pluszban, hozzátéve: az éjszaka közepén kellett telefonálgatnia, hogy megoldják a problémát.

Végül Kökény Attilának és csapatának sikerült megoldania a helyzetet, de nem kevés pénzbe és energiába került mindez.

„Hál’ istennek, nekem van egy nagyon jó kapcsolatom kint: az ottani hitgyülekezet lelkipásztora, aki segített nekünk.  A határig egy buszos levitt minket, majd utána megjött a mi buszosunk, akit felkeltettünk éjszaka és ő jött értünk a határra” – mesélte az énekes, hozzátéve, hogy a 12 órás buszozás mellett közel félmillió forintot költött a visszaútra.

Alsó hangon 400-500 ezer forint, amiért hazajöttünk!

– mondta.

Molnár Áron

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója kemény kritikákat kapott a Magyarország kedvenc műsora YouTube-csatornán szereplő színészek részéről. Lengyel Tamás, Molnár Áron és Rainer-Micsinyei Nóra egy rapdalban fogalmazták meg gondolataikat, ami nem mindennapi módon szólítja meg a színházigazgatót. Az Ati (hivatalos Vidnyanszklip) című szerzemény csütörtök délután került fel a videómegosztó oldalra – tudta meg a Blikk

A dalban elsősorban azért bírálják Vidnyánszkyt, mert tavaly, egy szörnyű baleset után sem mondott le a Nemzeti Színház éléről. Mint ismert, tavaly novemberben történt eset miatt egy előadást félbe kellett szakítani, és sokan úgy vélték, hogy az igazgatónak távoznia kellene. A baleset súlyossága és a vezetői felelősség kérdése nyomán többen követelték Vidnyánszky lemondását, ám ő nem tett eleget a felhívásnak.

A dal szövege nem rejti véka alá a kritikát:

A testi épség neked nem téma, csak a díszlet nézzen ki jól még ma! Ne mondjál le, jött a kérés fentről, és te nem mondtál le, csak egy pár emberről

– szól a rappel teli üzenet. A színészek bátran állnak ki a véleményük mellett, és nem félnek szembeszállni a hatalommal, ami a dalukban hallható is.

Niki Belucci

Neve ismerősen csenghet azoknak, akik követték a felnőttfilmek világát, de sokan nem tudják, hogy Niki Belucci csak rövid ideig, mindössze fél évig volt része ennek az iparnak. Ma már DJ-ként és anyaként éli az életét, de a múltja még mindig kísérti. A Frizbi című műsorban Hajdú Péter vendégeként mesélt arról, milyen mély nyomokat hagyott benne ez a rövid időszak.

Amikor 18 volt, egy fehérneműboltban dolgozott, ahol egy producer felfedezte. Eleinte csak modellkedni hívta, de hamarosan aktképek és pornófilmek következtek. Niki csak gyors pénzszerzés céljából vállalta, és hat hónap után, egy lakással és egy autóval gazdagabban szállt ki a filmezésből.

„Annyira ittam, hogy ne emlékezzek semmire. Vodkáztam végig az egész fél évet, alig van emlékem. Utáltam magam és a férfiakat is, és tudtam, hogy ez nem jó, de csak a pénz járt a fejemben” – mesélte Niki a műsorban. Azt is elmondta, hogy annyira rosszul érezte magát, hogy az öngyilkosság gondolatával is eljátszott:

Mély depresszióba estem, és azon gondolkodtam, hogy meg kéne ölnöm magam.

A nehéz idők után Niki Belucci új életet kezdett: elköltözött otthonról, és több plasztikai műtéten is átesett.

Megcsináltattam az orrom, feltöltettem a számat, a cicimet is megcsináltattam…

a szülés után muszáj volt, mert előtte is voltak implantátumaim, csak ki kellett cserélni őket” – magyarázta. A családalapítás sem ment könnyen, mivel egy genetikai probléma miatt nem lehetett természetes úton gyermeke. „Sokáig próbálkoztunk a párommal, végül a negyedik lombikprogram sikerült, és megérkezett Bendegúz” – tette hozzá boldogan.

(Borítókép: Niki Belucci. Fotó: Németh Sz. Péter/Velvet)