Palik László, a híres sportkommentátor kvízmesterként tér vissza a képernyőre, hogy új életet leheljen a Legyen Ön is Milliomos című műsorba.

Az ismert sportkommentátor, Palik László, aki régebben a Formula-1 futamokat közvetítette és olyan vicces pillanatokat szolgáltatott, mint amikor Damon Hillt kereste egy versenyen, most teljesen más területen próbálja ki magát. Kvízmester lesz, méghozzá nem is akárhol, hanem a visszatérő Legyen Ön is Milliomos című műsorban, amelyet annak idején Vágó István, majd egy időben Friderikusz Sándor vezetett – írja a sorozatwiki.hu

Ahogy mondani szokták, azóta sok víz lefolyt a Dunán. A népszerű műsornak volt néhány „trónkövetelője”, mint például Fábry Sándor vagy Gundel Takács Gábor, de összességében egyikük sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket, úgy mint Vágó István. Talán nem véletlenül.

A műsorkészítők nem adják fel. Itt egy újabb név, aki vitathatatlanul már bizonyított. Azt nem lehet mondani, hogy Palik Lászlónak „lámpaláza” lenne a kamerák előtt, hiszen korábban már vezetett több reality-t és sportvetélkedőt, mint például az Exatlon és a Fuss, család, fuss! című műsorokat, de ez most egy sokkal komolyabb kihívás lesz a számára.

A Legyen Ön is Milliomos műsora ezúttal a TV2 képernyőjén tér vissza, és mindenki nagyon kíváncsi arra, hogy Palik Lászlónak, elődeihez hasonlóan, beletörik-e a bicskája, vagy képes lesz méltóképpen átvenni az elhunyt legendás kvízmester, Vágó István helyét.

(Borítókép: Palik László. Fotó: Kaszás Tamás/Index)