Kajdi Csaba újra szerelmes, párjával pedig komolyan elgondolkodtak azon, hogy külföldre költöznek.

Kajdi Csaba részletekbe menően vallott a magánéletéről a Sláger Reggel című rádióműsorban. Mint azt kifejtette, az életében volt olyan időszak, amikor olyan férfiak tetszettek neki, akik bár attraktívak voltak, jobb volt nem megszólalniuk.

„Előfordult, hogy étterembe mentem egy ilyen partnerrel és a pincér nem merte elvinni a tányérját, mert össze-vissza álltak az evőeszközök benne. Aztán mikor megkérdeztem, befejezte-e az étkezést, nem értette a dolgot. A barátaim persze fogták a fejüket, de engem nem érdekelt” – mesélte Kajdi Csaba, hozzátéve, hogy az évek során persze változik az ember ízlése, és persze az is, hogy mit vár egy kapcsolattól.

„Tartós kapcsolatot szeretnék, az én koromban nem az a cél, hogy váltsam a partnereimet, amire nem is vágyom. Ebben a korban már nem ugyanarról szól egy párkapcsolat, más értékeket helyezünk előtérbe” – magyarázta, majd azt is elárulta, hogy egy ideje újra foglalt a szíve. A titokzatos férfit dominánsként és férfiasként jellemezte, és bár a leírása szerint az illető sok mindenben különbözik a tőle, a kapcsolatuk pont amiatt működik, hogy más-más az erősségük. A 49 éves modellügynök azt is elárulta, hogy hosszú távú terveik vannak, többek között azon is elgondolkodtak, hogy külföldre költöznek.

(Borítókép: Kajdi Csaba. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)