Nem mindennapi páros jött össze egymással: Zac Efron Nicole Kidmannel bújt ágyba a Netflix legújabb, Családi affér című romkomjában.

Teljesen megújult a Netflix magyar toplistája most, hogy számos új film debütált a streaming-platformon. Az első helyet a Zac Efron és Nicole Kidman főszereplésével készült Családi affér című produkció foglalja el. A történet szerint egy filmcsillag (Zac Efron) beleszeret az asszisztense (Joey King) anyjába (Nicole Kidman), akivel az első találkozáskor ágyba bújik. A filmben szerepet kapott Kathy Bates is, így nem csoda, hogy a magyarok számára jelenleg ez a legkedveltebb alkotás a Netflixen.

Családi affért a Jessica Alba főszereplésével készült Robbanáspont című akció-thriller követi, a dobogó harmadik fokán pedig Az örökség című lengyel produkció végzett. A cselekményben egy gazdag nagybácsi halála után a villájában összegyűlő és egymástól elhidegült rokonainak bonyolult rejtvényeket kell megoldaniuk, hogy rátehessék a kezüket az örökségre. A toplista negyedik helyéről már egy hónapja nem lehet kirobbantani Julia Roberts és George Clooney párosát, akik a Beugró a Paradicsomba című filmben alakítottak hatalmasat. Az ötödik helyen Minyonok: Gru színre lép szerepel, köszönhetően annak, hogy jelenleg moziműsoron van a Gru 4.

(Femcafé)

(Borítókép: Zac Efron és Nicole Kidman. Fotó: Getty Images)