Osvárt Andrea szinte soha nem oszt meg részleteket a magánéletéről, nemrég azonban kivételt tett és elárulta, hogy ismét rátalált a szerelem, ráadásul nem is akárki személyében.

Osvárt Andrea Olaszországban is ismert és elismert színésznő, sőt legutóbb a The Therapy című könyv televíziós adaptációjában, egy thriller-sorozatban is főszerepet kapott. A produkciót 7 pontosra értékelték az IMDb-n.

A színésznő amennyire sikeres a karrierjében, annyira nincs szerencséje a szerelemben: a magánéletéről ugyan keveset tudni, annyi azonban biztos, hogy hat évvel ezelőtt ért vége a kapcsolata a korábbi olasz párjával, Robertóval, majd egy magyar üzletember mellett találta meg a boldogságot, akivel a családalapítást is fontolgatták. A románc aztán két év után véget ért, Osvárt azóta féltve őrizte a magánéletét – egészen mostanáig. A színésznő nemrég Lilu Makeup/Down című podcast-műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy újra rátalált a szerelem, ráadásul ismét egy külföldi kötődésű úri ember személyében.

„Úgy látszik, hogy valahol szeretem ezt és nem tudok kibújni a bőrömből. Most az életkörülmények hozták, úgy választottam párt, hogy bécsi kötődése van és ezért ingázunk oda-vissza. Nincs azért az olyan messze, autóval és vonattal is két és fél óra alatt ott lehet lenni, mintha Pécsre mennék le. Nagyon jó a változatosság, néha kiszakadni, aztán visszajönni. Amikor kinn vagyok, az még egy új élethelyzet számomra és ott van egy kis időm arra, hogy átgondoljam az itteni ügyes-bajos dolgaimat, vagy akár laptopon bepótoljam az elmaradásaimat” – mesélte Osvárt Andrea. Hozzátette: bár beszél németül, egyelőre nem tervezi, hogy ahogy annak idején Olaszországban, úgy Ausztriában is válogatásokra járjon.

„Még nem jutottam el odáig, hogy németül járjak castingokra. Most egyelőre egy olyan szakaszban vagyok, hogy így is teljes az életem, megint képzem magam valamivel, járok iskolába, de babonából nem akarok erről még beszélni” – mondta szűkszavúan. Az előző kapcsolatáról annyit elárult, hogy a szakítást nagyon nehezen élte meg, de rá kellett jönnie, hogy  előbbre helyezte a párját, mint saját magát. Ennek következtében végül önmagát volt képtelen szeretni.

„Ez egy tudatalatti önpusztító folyamat és rossz irány. Aztán jött egy pillanat, amikor erre ráébredtem, és megtettem, amit kellett. Amikor el kell nyomnod önmagad és nem mondhatod ki őszintén azt, amit gondolsz, nehogy megint veszekedés legyen belőle, az nem egy ideális kapcsolat” – summázta korábban a Blikknek Osvárt Andrea.

(Borítókép: Osvart Andrea. Fotó: Getty Images)