Az egykori férje, Johnny Depp ellen indított, vesztes rágalmazási pere után komoly adósságokkal rendelkező színésznőt senki nem akarja Hollywoodban foglalkoztatni, így nagy anyagi segítséget jelentene számára, ha elvállalná a szerepet.

Két éve már, hogy Amber Heard elvesztette a rágalmazási perét egykori férjével, Johnny Deppel szemben. Az ügy végkimenetele után Hollywoodban lényegében senki nem ad szerepet a korábban sikeres színésznőnek, aki ráadásul komoly anyagi gondokkal is küzd a hatalmas kártérítés miatt, amelyet a volt férjének kell fizetnie.

Valószínűleg tisztában volt ezzel az az ügynökség, a Zen Models, amely egy felnőttfilmes szerepet ajánlott Amber Heardnek.

A hír szerint, amelyről először a filmezzunk.hu számolt be Magyarországon, az ügynökség hajlandó lenne 9 millió dollárt, vagyis 3,26 milliárd forintot fizetni a sztárnak, ami elegendő lenne arra, hogy kifizesse a kártérítést Johnny Deppnek.

Amber Heard ügyvédje állítólag kapott egy levelet a Zen Models elnökétől, Veronica Madjariantól, amelyben a szerződés részletei szerepelnek. Ebből kiderül, hogy ténylegesen csak 8 millió dollárt kapna a színésznő 1 millió dollárt pedig adományként a Los Angeles-i Gyermekkórháznak adnának.

Egyelőre arról nincs hír, hogy Amber Heard hajlandó-e elvállalni a szerepet.

(filmezzunk.hu)

(Borítókép: Amber Heard. Fotó: GettyImages)