Hírösszefoglalónkban még: Judy örömmel férjhez menne új szerelméhez.

Vitray Tamás

A legendás riporter nemrég szenvedett súlyos balesetet az otthonában. Vitray egy óvatlan pillanatban elesett, ám annyira rosszul tette mindezt, hogy mentő szállította kórházba. A 91 éves egykori tévés a hot! magazinnak árulta el, hogy nemrég értek haza a kórházból a feleségével, mert előtte egy héttel elesett, és nagyon csúnyán beverte a fejét. A felesége talált rá, aki látta, hogy Vitray fejéből ömlik a vér. Kiderült, hogy a könyvespolc széle egy körülbelül 5 centis vágást ejtett a riporter fején.

„Én berohantam, ő éppen tápászkodott, és akkor láttam, hogy jócskán ömlik a fejéből a vér. Bizony mentőt hívtam. A kórházban két tetanuszinjekció és öt öltés volt a jutalma” – vette át a szót Vitray Tamás felesége, Ivens Éva.

Kautzky Armand

Kautzky Armand hangjától egy egész ország lesz libabőrös, ha meghallja, de azt kevesen tudják, hogy a színművésznek két gyermeke is van. Mivel a magánélet számára szent és sérthetetlen, ezért eddig csak keveset lehetett tudni róluk. Nemrég a Blikknek a színész 23 éves fia nyilatkozott részletesebben. 

Mint kiderült ifjabb Armand a Nemzeti Közszolgálati Egyetem államtudományi szakának harmadéves hallgatója. Azt is elárulta, hogy fiatalabb korában a katonaság érdekelte, de azt ellenezték a szülei.

„Hivatásos katona akartam lenni, csak édesapám lebeszélt róla. Leültünk és elmondta, hogy nem szeretné, ha az lennék. Végül nem álltam katonának, mert a családi vonal visszahúzott a művészi mentalitás miatt, majd én is kiábrándultam belőle, ezért is indultam el teljesen más úton. Azt mondták, nyugodtan válasszak olyat, amit igazán szeretek és bármiben támogatnak, kivéve ebben, ezt nagyon ellenezték...” – mondta a fiú. 

Judy

A Groovehouse énekesnője 12 év házasság után váltak el egykori férjével, ám azóta újra megtalálta a boldogságot új párja, Krisztián mellett. Az énekesnő legutóbbi nyilatkozatában azt mondta, hogy örömmel igent mondana, ha megkérnék a kezét és akár újabb gyermeket is vállalna. 

„Minden reggel úgy ébredek, hogy megsimogat és dicsér, hogy milyen szép vagyok, kifejezi, mennyire tisztel nőként. Mellette biztonságban érzem magam. (...) Úgy érzem, a helyemen vagyok, mert úgy bánik velem, ahogy arra mindig vágytam. Gyermeket bármikor szülnék neki, kár, hogy nem lehet visszatekerni az időt. És ha megkérné a kezemet, hozzámennék!” – mondta az énekesnő a Hot! magazinnak

(Borítókép: Vitray Tamás. Fotó: Karip Timi/Index)