A Supernem frontembere a zenész élet nehézségeiről mesélt.

Papp Szabolcs

A Supernem 2001-ben alakult és már nagyon hamar óriási sikerre és népszerűségre tett szert, a zenekar sok koncertfelkérést kapott, aminek köszönhetően a tagoknak rengeteget kellett utazniuk, azonban tavaly, öt búcsúkoncert után feloszlott a sikeres együttes.

A Frontember elárulta, hogy úgy érezték, már nem tudnák ugyanolyan szeretettel és lendülettel folytatni a zenélést, ez volt a fő oka annak, hogy végül úgy döntötték, feloszlatják a zenekart. Szerinte eljárt felettük az idő, hiszen a tagok 21 helyett immár 40-50 évesek lettek és a világ is rengeteget változott.

Azt azonban kiemelte a zenész, hogy a bandával igencsak megtolták a zenész életet, annak minden szépségével és hátulütőjével együtt és saját bevallása szerint van olyan 15 év az életében, amire szinte egyáltalán nem emlékszik, ma már pedig csak annak „örül, hogy túlélte az egészet”.

Gáspár Győző

Gáspár Győző új szerepben próbálhatja ki magát, ugyanis hamarosan a televíziós showman a Cirkuszok Éjszakájának porondján tűnik fel. Azonban nem csak erről mesélt a Mokka kerti konyhájában főzés közben, hanem a 14 év után visszatérő Győzike Show-ról is.

Gáspár Győző elárulta, hogy a visszatéréshez Gáspár Bea szülei adták meg a végső lökést, azonban még sokat nem árulhat el a műsorról, amelynek forgatásai már zajlanak.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk Gáspár Győző különös fotót osztott meg közösségi oldalán, ami után elkezdődtek a találgatások, hogy nagypapa lesz-e a sztárból, ugyanis gender reveal party volt náluk, ami annyit takar, hogy a kismama és a leendő apuka nem tudják a baba nemét, hanem egy családi eseményen belül játékok segítségével árulják el nekik. Gáspár Győző elmondta, hogy a  családban négy kisbaba jön majd világra ebből kettő kisfiú, kettő pedig kislány lesz.

Edda

Megállíthatatlanul dübörög az EDDA Művek és ugyanaz a szenvedély hajtja a zenészeket, mint 50 évvel ezelőtt. A két születésnapos taggal, Pataky Attilával és Gömöry Zsolttal beszélgettek a Mokka műsorvezetői és nosztalgiáztak.

Gömöry Zsolt elmondta, hogy a felesége és gyermeke reggel már hatalmas énekléssel és ünnepléssel keltették őt, míg Pataky Attila arról beszélt, hogy elérte azt a kort, amikor már nem akar senkinek sem bebizonyítani semmit, egyszerűen csak zenélni akar.

(Borítókép: Papp Szabolcs. Fotó: Kaszás Tamás/Index)