Hírösszefoglalónkban még: ismét új életet kezdenek Valkó Eszterék, Freddie élete egyik legnehezebb időszakát éli.

Valkó Eszter

Valkó Eszter és családja hat évvel ezelőtt szánták rá magukat a külföldre költözésre, amikor biológus férje új munkalehetőséget kapott. Eddig Hollandián belül három városban is laktak, de most kiderült, hogy elhagyják az országot.

„Peti kapott egy nagyszerű lehetőséget egy zürichi gyógyszergyártó cégnél, és hosszas gondolkodás után úgy döntöttünk, odaköltözünk. A testvérem ott él, ez is fontos szempont volt. Simonnak biztos nem lesz egyszerű, de most még talán abban a korban van, amikor ezt meg tudjuk lépni anélkül, hogy nagyon fájna neki. Ezután néhány évig tuti nem költözöm sehova” – mondta a műsorvezető a Story magazinnak

Fehérvári Gábor Alfréd

A 34 éves énekesnek egy álma vált valóra azzal, hogy új vállalkozásba kezdett, és a Dunakanyarban, Szobon nyitotta meg a Rádai nevet viselő, kézműves fagylaltozó és kávézóját. 

„Az első időszak pokolian nehéz volt, hirtelen óriási felelősség szakadt a nyakamba. Ötvenhat napot dolgoztam megállás nélkül, ami egyértelműen nem egészséges, de szükség volt rá. Mostanra már sokkal könnyebb, hetente nagyjából 2-3 napot dolgozom a kávézóban” – idézte fel a nyitással járó nehézségeket Freddie, akinek emellett az énekesi és műsorvezetői pályáját is egyengetnie kell, valamint otthon is helyt kell állnia két gyermeke mellett. 

„Talán életem legváltozékonyabb időszaka a mostani. Kicsit minden esetleges, ezt pedig a magamfajta embernek, aki szereti megtervezni a napjait, beosztani az idejét, nem egyszerű elfogadni” – jegyezte meg a Story magazinnak.

„Az apaság, a család az első, minden más csak ezután jön.

Bár ezeket az éveket biztosan nem fogjuk visszasírni.

Kicsi a korkülönbség a gyerekek között, és még mindketten teljes embert kívánnak, ami az odafigyelést illeti. Amióta apa vagyok, rájöttem, milyen hosszú is tud lenni 10 másodperc. Talán a folyamatos éberség az, ami a legfárasztóbb” – vallotta be.

Az énekes szerint a mély kötődés most tud igazán kialakulni a gyerekeivel, így a hároméves Lénát és a kétéves Ármint nem adják bölcsődébe, hanem igyekeznek mindig megoldani a felügyeletüket. 

Jákob Zoltán

Hazánk egyik leggazdagabb embere ugyanolyan lelkesedéssel látogat el a Balatonra, mint bárhová máshova a világon. A Story magazinnak adott interjújából az is kiderült, hogy idén hová tervezik a nyaralásukat. 

„Nekem tökéletesen megfelel a Balaton is, pont annyira tudom élvezni, mint bármely tengerparti várost. A társaság a lényeg, no, meg , az ellátás nem utolsósorban a gasztronómia” – nyilatkozta a lapnak Jákob Zoli.

Az üzletember elmondta, hogy élvezi a pénzt és az azzal járó szabadságot, de nem ezt tartja elsődlegesnek. Elmesélte, hogy egyszer például Hawaii legdrágább szállodájának legdrágább szobájában lakott, ám az mégsem okozott neki akkora örömöt, mint amit várt.

„Ennek ellenére nem bántam meg, mert azóta tudom, nincs szükségem ilyesfajta rongyrázásra” – magyarázta Jákob, aki ugyanakkor csakis ötcsillagos szállodákban száll meg. 

Ötcsillagos szállodánál alább nem igazán adom.

Bár legutóbb épp egy olyanban szálltam meg, ami finoman szólva sem hozta a szintet” – mondta a milliomos, majd elárulta, hogy idén Szantorinire utazik a gyerekeivel, ahol még ő maga sem járt.

„Én még nem jártam ott, de a gyerekeknek konkrét elképzelései voltak, hol szeretnének megszállni, mit szeretnének megnézni. Még az éttermet is lefoglaltam, ahol pazar panorámás, naplementés képet lehet készíteni”

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)