Szárnya kaptak a pletykák, miszerint a 49 éves Tobey Maguire-nek egy 20 éves modell csavarta el a fejét. A rajongók kiborultak a korkülönbségen és már a színész volt feleségét is támadják.

A Pókember sztárját, Tobey Maguire-t egy nála 29 évvel fiatalabb modellel, a 20 éves Lily Chee-vel hozták hírbe.

A hír azután kapott szárnyra, hogy Michael Rubin üzletember idei július 4-ei partiján pont abban a pillanatban fotózták le Tobey Maguire-t, amikor hozzáért Lily Chee csípőjéhez. A rajongók természetesen egyből felháborodtak a korkülönbségen.

Volt, aki arra emlékeztette a rajongókat, hogy a Pókember első része egy évvel azelőtt jött ki, hogy Lily Chee megszületett volna.

A komment elég erős, de nem ő volt, aki a legcsípősebb megjegyzést tette, ugyanis az egyik rajongó a Pókember sztárjának exfeleségéhez, Jennifer Meyerhez fordult egy brutális kérdéssel:

Miért szexel az exférjed egy olyan nővel, aki csak három évvel idősebb a lányotoknál?

Maguire és Meyer 2007-ben házasodtak össze, 2016-ban a válás mellett döntöttek, de csak 2020-ban adta be a nő a válási papírokat. Két gyerekük született, Ruby lányuk 2006-ban, Otis fiuk 2009-ben. Lily Chee pedig 2004-ben született. A pletykákat azonban gyorsan elhessegette a sztár korábbi felesége.

„Általában nem szoktam reagálni az ilyen ostobaságokra, de ő csak kedvesen segített egy barátjának eljutni a kocsijához. Ő csak jó fej volt. És most már az interneten azért szidják, mert egy olyan emberrel randizik, akivel amúgy nem is jár.

De köszönöm a durva megjegyzésedet. Remélem, ettől ma jobban érzed magad

– reagálta a kommentelőnek az ékszergyártással foglalkozó nő a Page Six szerint.

Az Us Weeklynek egy informátor is beszélt az ügyről, elmondta, Maguire és Chee nem élnek komoly kapcsolatban, szimplán csak együtt lógnak.

(Page Six)

(Borítókép: Lily Chee. Fotó: GettyImages)