Keddi hírösszefoglalónkban még: Molnár Ferenc Caramel a hűtlenségről nyilatkozott.

Iszak Ester és Gyurta Dániel

A Blikk információi szerint két évvel esküvőjük után, megszületett Iszak Eszter és Gyurta Dániel első gyermeke. A hírek szerint minden jól sikerült, így a baba és az anyuka – és természetesen az olimpikon – is már otthon vannak és egészségesek.

A TV2 műsorvezetője még februárban jelentette be, hogy anyai örömök elé fog nézni és akkor nyilatkozott a születendő kislány nevéről is.

Anyai ágon a dédnagymamáig visszamenőleg mindenki Eszter a családban, és ezt a tradíciót én is követni fogom

– ígérte akkor a műsorvezető, azonban elsőszülött lánya mégsem az Eszter nevet kapta, hanem a Mirabellát, amelynek jelentése csodálatraméltó.

A család egyelőre még együtt van, de ez hamarosan megváltozik.

„Dániel biztosan részt vesz majd a párizsi olimpia eseményein, így egy időre el kell hagynia a családját a munkája miatt. Persze, nem kell attól félni, hogy a kismamának egyedül kell megbirkóznia az újszülött kislányával járó feladatokkal, hiszen nagyon jóban van a családjával és az öccsével, de a modell barátai is biztos szívesen babáznak majd” – nyilatkozta a lapnak egy a párhoz közel álló forrás.

Földes Eszter és Lovasi András

A közvéleményt sokkolta a tegnapi hír, miszerint 10 év házasság után külön utakon folytatja a népszerű színésznő és Kossuth-díjas énekes férje. A válás híre azonban csak a párt nem ismerők számára volt meglepetés, színházi berkekben nyílt titok volt, hogy többször veszélybe került a kapcsolatuk, ugyanis Lovasi András többszőr félrelépett.

„Állítólag nem egy eset volt, hiszen András mai napig elképesztően népszerű a nők körében. Egy-egy ilyen sztori után Eszter mindig végzetes árulásnak élte meg a történteket, persze ki ne értené meg. Ilyenkor mindig elküldte, de aztán újra és újra megbocsájtott és nem csak a közös gyerekük, Álmos miatt. Hanem mert bármit is tett a férje, a szerelem nem múlt el” – fogalmazott a Borsnak Földes Eszter kolléganője.

„Hangos szerelem volt az övék, nagy lángolással, hiába szurkoltunk nekik, de rohantak a végzetük felé. Az utolsó esetet már sem az anyai szív, sem a szerelmes szív nem tudta megbocsájtani” – tette hozzá.

Molnár Ferenc Caramel

Az énekes Lékai-Kiss Ramóna új beszélgetős műsorában tűnt fel, ahol szóba került a megcsalás témaköre. Molnár Ferenc Caramel és a felesége, Szilágyi Szilvia már évek óta kitartanak egymás mellett jóban-rosszban és az énekes kiemelte, hogy az egyik legfontosabb tulajdonságuk, hogy hűségesek tudnak maradni egymáshoz, ami egyre ritkább manapság.

„Akárki akármit gondol vagy bármi a divat, szerintem a házasság egy szent dolog.

Nem véletlenül hívjuk úgy, hogy a házasság szentsége. Mert tényleg az.

Nemcsak a feleségemet kell tisztelnem ebben a kapcsolatban, hanem saját magamat is azáltal, hogy a mi egységünket, a mi szerelmünket, a mi kapcsolatunkat soha nem árusítanám ki senkinek. De nemcsak ezért nem csapom a szelet senkinek meg nem vonzódok másik nőhöz, merthogy ez ciki” – fogalmazott az énekes a Blikk szerint.

Molnár Ferenc Caramel elmondta, hogy furcsának tűnhet, de nem érez késztetést arra, hogy más nőkkel ismerkedjen. A közvetlen környezetében látott már példát megcsalásra, és azt tapasztalja, ez „pótcselekvés, frusztráltságból fakadó jópasiskodás meg jócsajoskodás”.

Én azt gondolom, egy felnőtt ember életébe ez már nemhogy nem fér bele, de ez már a szánalmas kategória

– jegyezte meg.

(Borítókép: Iszak Eszter. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)