Nagy Feró idén nyáron nem utazik, ám a TV2 Mokka című műsorában elárulta, hogy helyette mivel telik a nyara.

Nagy Feró

Megviseli az öregedés a négyunokás Nagy Ferót. Azért, hogy közel a nyolcvanhoz még szellemileg és fizikailag is jó állapotban van, Istennek ad hálát; ahhoz pedig, hogy a mai napig aktívan koncertezik, unokái adnak neki erőt.

Az énekes a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában többek között arról beszélt, miért viszonyul máshogy az unokáihoz, mint annak idején a gyerekeihez. Úgy véli, mivel az unokákkal kevesebb időt tölt, így velük sokkal megengedőbb tud lenni, és mindig csak azt kérdezi tőlük, mit szeretnének csinálni. Ezen kívül minden jóval elhalmozza őket, szinte mindent megvesz nekik, amit szeretnének.

Nagy Feró számára a velük szervezett programok jelentik a legkedvesebb időtöltést, így az idei nyara is jó részt azzal telik, hogy az unokákkal van a saját telkén.

Csoboth Kevin

Csoboth Kevin okozta a legnagyobb örömöt a magyaroknak az idei labdarúgó Európa-bajnokságon, amikor megnyerte a skótok elleni meccset hatalmas góljával. Az Újpest futballistájának egy meglepetés bulit is szervezett az apja, hogy megünnepelje a fia sikerét.

Csoboth Róbert nemrég a buli helyszínén, a siklósi családi birtokon vendégelte meg a Tények Plusz stábját és elárulta, hogy annak idején maga is ifi Európa-bajnok volt. Már Csoboth Kevin születésekor szerette volna, ha a fia a nyomdokaiba lép és profi focistává válik. A fiút azonban 5-6 éves koráig nem érdekelte a foci, majd egy milánói meccs után változott meg a hozzáállása. Nemzeti színekben tavaly márciusban debütált, fél évvel később pedig kezdő volt azon a meccsen, amellyel a válogatott kvalifikált a bajnokságra.

Külön érdekesség, hogy Csoboth Kevin is tagja annak a válogatott hármasnak, akik már közel tíz éve ismerik egymást. Szoboszlai Dominik, Bolla Bendegúz és Csoboth Kevin még 2015-ben, Székesfehérváron, gyerekként ismerkedett meg egymással.

Akkoriban Szoboszlai Zsolt, Dominik édesapja volt az edzőjük, ma pedig már a magyar válogatott keménymagjába tartoznak.

A barátok mellett a szerelem is nagyon fontos részét képezi Csoboth Kevin életének. A párjával, Viktóriával három éve vannak együtt. A focista elmondása szerint a lány jóban-rosszban végigkísérte őt.

A fiatal tehetség igyekszik szem előtt tartani, hogy helyén kell kezelnie a sikert, ezt a hozzáállást az édesapjától tanulta. Csoboth Róbert elárulta, hogy nagyon maximalista és mindig a legjobbat akarja kihozni a fiából, ebből azonban gyakran vitáik is adódnak. Olyan is előfordult már, hogy hónapokig nem beszéltek, Kevin édesapja viszont biztos benne, hogy a fia egyszer még megköszöni a szigort.

( Borítókép: Nagy Feró. Fotó: Kaszás Tamás/Index)