Azahriah tíz percre leállította a koncertjét Szerbiában, miután kiakadt azon, hogy a menedzsmentje nem volt képest rendesen beállítani neki a gitárját. Ez a kisebb közjáték annyira negatív visszhangot váltott ki a rajongók körében, hogy a támadásokra az énekes végül egy videóban reagált.

Azahriah legutóbb a július 10. és 14. között rendezett újvidéki EXIT Fesztiválon lépett fel múlt pénteken, amikor is egy ponton 10 percre levonult a színpadról, miután közölte, hogy a menedzsmentjének nem sikerült jól beállítani a gitárját.

Akármennyire próbálkoznak Geriék, hogy professzionális ellátásban részesüljek minden koncerten, így is sikerült balfa*zokat felvenni a menedzsmentbe, akik nem tudják nekem a koncert előtt beállítani a gitárt, úgyhogy ezt most én fogom megcsinálni ”  – közölte a közönséggel a fiatal énekes, aki ezt követően levonult a színpadról, hogy maga állítsa be a gitárját. A koncertet végül 10 perc után folytatta. A malőrnek végül a kelleténél nagyobb visszhangja lett, így Azahriah  nemrég egy Instagram-sztoriban közzétett videóban reagált az őt ért támadásokra. Mint mondta, tisztában van vele, hogy nem ez volt a legelegánsabb megoldás, de akkor nem látott más lehetőséget. A tanulságot azonban sikerült levonnia és legközelebb okosabban orvosolja majd a hasonló problémákat.

„Nem hinném, hogy a publikumra tartozik, de mivel a színpadon volt a technikai malőr Szerbiában és így a nézőknek átjött, mert elmondtam, hogy probléma van, az nem a legelegánsabb módon történt meg. [...] Én elhittem azt, hogy semmi más lehetőség nincsen ennek a problémának a megoldására mint, hogy nekiállok ezt megoldani. Amúgy annak ellenére, hogy nem volt a legelegánsabb, k*rva nagy tanulságok vannak benne. Már van vagy tíz dolog, amit fogok tudni csinálni, ha hasonló probléma történik. A tanulságot kell levenni a dolgokból, a kövi bulin meg már nem lesz ilyen” – fogalmazott a 22 éves énekes, aki fiatal kora ellenére a tavalyi évben hatalmas összegeket kaszált. Mint az nemrég kiderült, a cégéből 188 millió forintos osztalékot vett ki 2023-ban, az idei évben pedig várhatóan még nagyobb profitja lesz, hiszen azóta három teltházas koncertet is adott a Puskás Arénában.

Azahriah rövid reakció videóját ide kattintva tekintheti meg.

(Borítókép: Azahriah. Fotó: Tövissi Bence/Index)