Hunyadi Donatellát nemrég Varga Viktorral boronálták össze a rajongók egy félreérthető fotó miatt. Kiszel Tünde lánya nemrég tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, mi is van köztük az énekessel.

Varga Viktor közel négy éves kapcsolata Zsembera Liliánával a múlt hónapban ért véget, az énekes pedig nemrég elmondta, hogy egy ideig nem vágyik újabb komoly kapcsolatra. Ennek ellenére a rajongók felfigyeltek egy sokat sejtető fotóra, amely róla és Hunyadi Donatelláról készült. A felhasználók Redditen kezdték latolgatni, hogy vajon újabb sztárpár van-e születében, mire maga Donatella tett pontot a találgatások végére.

Umm.. alakul valami @vargaviktor és @donatellahunyadi között?
byu/noneofyourbusinesse intalk_hunfluencers

„Szoktam Redditen olvasni, általában szórakozásból, de azt vettem észre, hogy többnyire csak kombinálnak és a posztoknak, pletykáknak nincs sok valóságalapja. Ahogy most ennek sem.  Viktorral legalább annyira lettem jóba a forgatáson, mint bárki mással. Ez nem egy kivételezett helyzet volt, mindenkivel közvetlen, baráti kapcsolat alakult ki.

Úgyhogy megnyugtatok mindenkit, nincs köztünk semmi”

– hangsúlyozta a Ripostnak Hunyadi Donatella, aki tavaly decemberben még párkapcsolatban élt, így a találgatásoknak már csak azért sincs alapja, mert feltételezhetően még mindig együtt van az akkori barátjával. Mint azt korábban elmondta, a fiúról nem szeret beszélni, mert óvni szeretné a magánéletét a kíváncsi szemek előtt.

(Borítókép: Hunyadi Donatella. Fotó: Papajcsik Péter/Index)