Csütörtöki hírösszefoglalónkban még: Szulák Andrea elmesélte, hogyan törte totálkárra álmai autóját, Bereczki Zoltán jóval tudatosabb mostani házasságában.

Herceg Csaba

A Kőgazdag fiatalok című műsor sztárja Spanyolországba utazott párjával, hogy a Santiago Bernabeuban, a Real Madrid stadionjában élőben nézzék végig, ahogy bemutatják a csapat új csillagát és Herceg Csaba kedvenc játékost, Kylian Mbappét.

„Előtte pár nappal kezdték el árulni a jegyeket reggel 10-kor. Én 9:50-re állítottam ébresztőt, de nem jutottam be az online jegyirodába egész nap, délre pedig elfogyott minden jegy.

Azonban nem hagytam annyiba, a kapcsolataim révén sikerült két jegyet vennünk, igaz 1 millió forintomba fájt, de nagyon megérte.

Elképesztő élmény volt, Letivel mind a ketten megkönnyeztük az ünnepséget, még most sem tudom felfogni, hogy mindezt élőben élhettem át” – fogalmazott a sztár, akinek kalandjai a jegyvásárlással még nem értek véget, ugyanis elindultak felfedezni a spanyol fővárost.

A túra közben rátaláltak Herceg Csaba egyik kedvenc focistájának, Cristiano Ronaldonak a madridi otthonára, ahol akkor élt, amikor még a Real Madridban játszott.

„Itt élt, és úgy tudom, azóta is övé a ház. A cím nem volt publikus, de én a TikTok és a műholdas térkép segítségével kiderítettem és elmentünk oda. A belvárostól tíz percre egy hatalmas szökőkutas luxusparkban van a ház, sok más híresség mellett.

Be akartunk jutni, de a biztonsági őr nem engedte, pedig még 1000 eurót is ajánlottam neki cserébe

– fogalmazott a Blikknek Herceg Csaba, aki nem hagyta annyiban a dolgot.

„Zöld övezetben volt, így nem lehetett belátni, ráadásul az egészet vaskerítés vette körbe. Szerettünk volna Letivel hátulról valahogy belógni.

Még csak a mellette lévő parkban sétálgattunk, nézelődtünk, mikor megérkeztek a rendőrök, akiket a biztonsági őr hívott ránk

– árulta el.

A történetnek azonban jó vége lett és nagyjából 750 ezer forintért cserébe megnézhette a csillag otthonát.

„A rendőrnek ismerős voltam, bizonyára látta már valamelyik videómat. Elkezdtem vele beszélgetni, megmutattam a fotóimat a luxusautóimról és elmondtam neki, hogy nekem sok pénzem van, és bármennyit megér, hogy csak kívülről láthassam Ronaldo házát. Végül elintézte nekem és 2000 euróért beengedtek. Hatalmas élmény volt, de nem lehetett semmilyen felvételt készítenem, így csak az emlékeimben maradt meg, de ott örökre – fogalmazott Herceg, aki nem tartja kizártnak, hogy egyszer majd ő is vesz egy házat abban a luxuslakóparkban és Ronaldo szomszédja lesz.

Herceg Csaba egyébként a következő Frizbi vendége lesz, amelynek előzetese már ki is jött. Ebből a néhány percből pedig kiderül, a milliárdos csak nyolc általánost végzett el.

Nyolc általános a végzettségem, kilencedikben kirúgtak, de amúgy is haszontalannak láttam bejárni az iskolába, nem fogok hazudni

– mondta el Hajdú Péternek.

Szulák Andrea

Régi történetről lebbentette fel a fátylat Szulák Andrea. A színész-énekesnő elmesélte, fiatalkori álmát valósította meg, amikor első külföldi fizetéséből vásárolt egy Polski Fiat 126-ost. Az öröme azonban nem tartott sokáig, ugyanis már az első napon összetörte szeretett autóját.

„Nagyon vágytam egy kicsi autóra, ezt vettem az első olyan fizetésemből, amit külföldön énekeltem és sose felejtem el, hogy Mikulás napján délelőtt átvettem és délután totálkárra törtem” – fogalmazott Szulák Andrea a Blikk szerint a Vendégoldal című YouTube-műsorban.

Az énekesnő saját figyelmetlenségének köszönhette a karambolt, ugyanis gy pillanatra levette tekintetét az útról, miközben megpróbálta lehalkítani a rádiót és egy szempillantás alatt egy villanyoszlopnak csapódott.

A mentősök nem hitték el, hogy nem ittam, nem vagyok begyógyszerezve.

Csak annyit mondtam nekik: de hát körültekintés nélkül lépett elém a villanyoszlop... Erre persze röhögtek, bevittek a kórházba megfigyelésre, közben pedig anyámat a frász kerülgette. A következő féléves fizetésem arra ment rá, hogy rekonstruáljuk a kis autót, mert szerencsére a motornak és a futóműnek nem lett semmi baja, csak a kasztnit kellett kicserélni” – mesélte.

Bereczki Zoltán

A színész 2019-ben a Centrál Színházban, a Nemek és igenek című előadásnak a próbáján szeretett bele kollégájába, Bata Évába. A pár azóta csak nagyon ritka pillanatokban vállalnak közösen média szerepléseket, illetve közös fotót sem osztanak meg magukról.

Bereczki Zoltán, hogy ez azért van, mert jóval tudatosabb a mostani házasságában, mint a korábbiban és már nem a karrier számára a legelső. A rajongók pedig azt is hiába várják, hogy együtt lássák szerepelni a két sztárt, ugyanis Bata Éva egy YouTube-műsorban nemrég elmondta, hogy akivel együtt hál, azzal nem akar együtt is dolgozni. Ez azért is különös, mert Bereczki Zoltán az első feleségével, Szinetár Dórával szinte folyamatosan folyamatosan együtt volt látható: az Operettszínházban számos darabban szerepeltek közösen, valamint duettkoncertjükkel járt az országot.

„Ez egy nagyon tudatos döntés a részemről, éppen azért, mert az, hogy a házasságomban (Szinetár Dórával) nagyon kifelé éltem, végül szintén egy hatalmas falhoz csapódáshoz vezetett az életemben. Teljesen összekeveredett a valóság és a fikció.

Mi magunk is elhittük azt a boldogságot, amit az újságok rólunk írtak.

Az egészen természetes, hogy az ember a boldogságáról, sikereiről beszél szívesebben, nem pedig a problémáiról. Valahogy ez elfedte a valóságot. Pedig vannak problémák, amiket nem lehet a szőnyeg alá seperni, beszélni kell róluk. A szakmai sikerek valahogy mintha kompenzáltak volna mindent, pedig nem. Elhatároztam, hogy ezt a szerelmet szeretném jobban csinálni. Nem szeretném többé a kirakatba tenni a magánéletemet, és ezentúl közös munkát sem akarunk vállalni a párommal” – idézte a Story magazin Bereczki Zoltánt.

(Borítókép: Cristiano Ronaldo. Fotó: GettyImages)