Adele egy közönségtalálkozón árulta el, hogy egész eddig rosszul ejtették a nevét. Erre úgy derült fény, hogy az egyik kérdező hölgy a megfelelő módon szólította meg, mire az énekesnő boldogan felcsattant.

Adele nevét egészen eddig rengetegen rosszul ejtették ki, nemcsak angol nyelvterületeken, hanem hazánkban is. A legtöbben az énekesnőt fonetikusan „Ádelnek” hívják, ám ez a megszólítás mint kiderült, helytelen.

A 36 éves énekesnő még 2022-ben tette helyre a dolgokat, amikor a Las Vegas-i rezidenciája előtt rajongói kérdésekre válaszolt. Egy nő a munkája kreatív folyamatairól érdeklődött a 25 és a 30 című albumok kapcsán. Mielőtt azonban Adele válaszolt volna a kérdésre, boldogan konstatálta, hogy végre valaki jól ejtette ki a nevét.

A nő „Ádélnek” hívta, a hangsúlyt a második szótagra helyezve.

Adele jelenleg Németországban ad koncertsorozatot, amely még augusztus hónapban is folytatódik, utána azonban egy hosszabb szünetet tart. Ezt a legutóbbi koncertjén jelentette be, rajongók ezreit meglepve.

„Eléggé kiürült a tankom attól, hogy minden hétvégén színpadra állok Las Vegasban. Egyetlen új zenére sincs jelenleg ötletem. Ezután egy nagyobb szünetet akarok tartani és egy ideig más kreatív dolgokkal foglalkozni” – jelentette be az énekesnő, aki a nyár végén tér vissza Vegasba, majd novembertől egy időre leteszi a lantot.

(LADBible)

(Borítókép: Adele. Fotó: Getty Images)