Molnár Anikóért több millióan rajonganak az OnlyFans-en, az egykori Nagy Ő pedig a népszerűsége megőrzése érdekében egyre bevállalósabb tartalmakat gyárt. Legutóbb az Instagramon tartott kérdezz-feleleket, amelynek során intim titkokba avatta be a követőit, valamint a jövőbeli terveiről is szót ejtett.

Molnár Anikó a fedetlen kebleit a kamerába tolva jelentkezett be a legújabb Instagram-történetében, hogy kérdezz-feleleket tartson. A 48 éves felnőtt tartalomgyártó jelenleg az egyik legkeresettebb erotikus modell az OnlyFans-en, ahova saját bevallása szerint eredetileg azért regisztrált, hogy megmutassa: közel az 50-hez is lehet kívánatos egy nő. A tartalmaira végül annyian előfizettek szerte a világon, hogy mára az oldalra regisztráltak top 1 százalékába tartozik.

Nem véletlen, hogy Molnár egyre bevállalósabb tartalmakat gyárt, hiszen a helyezés megőrzéséhez egyre többet kell adni az embereknek. Ennél fogva egyes kérdések a jövőbeli terveit is érintették, valamint a nemi életéről is többen kíváncsiskodtak. Egyebek mellett elárulta, hogy nem szed fogamzásgátlót, mert úgy véli, maga lenne a csoda, ha ő teherbe esne.

Ezen kívül elárulta, hogy mindennap kívánja a szexet, illetve azt is szereti, ha orálisan kényeztetik odalent, feltéve, ha jól csinálják.

A korából kifolyólag volt, akit az érdekelt, hogy Molnárt érdeklik-e az anya-fia szerepjátékok, ám e tekintetben csalódást kellett okoznia az erre izguló követőinek, ugyanis kifejtette, hogy azt undorítónak tartja. A jövőbeli tervei kapcsán ugyanakkor elárulta, hogy egy édeshármas felvételén is erősen gondolkodik.

Terv az mindig van, de mint tudjuk, ember tervez, Isten végez. Mindenesetre szívesen kipróbálnám, miért ne?

– tette fel a költői kérdést a sztorijában, amely ide kattintva tekinthető meg.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: RTL/Reggeli)