A hét első hírösszefoglalójában még: teherbe esett VV Reni, az apaság hírére pedig VV Geri is reagált, Bodrogi Gyula 90 évesen sem akar még végrendelkezni, Marics Petit egy szemtanú tisztázta a lökdösési vádakban, Lagzi Lajcsiról egy barátja nyilatkozott, Tóth Andi kilenc éve próbálja feldolgozni a traumáit.

VV Reni és VV Geri

A ValóVilág történetében először történt meg, hogy a villalakók közül még az adás idején terhes lett valaki. VV Reni és VV Geri a reality 12. évadjában először bújtak ágyba, a pásztorórának pedig meglett a következménye: a 22 éves lánynak a terhességét egy gyorsteszt, majd később egy vérvizsgálat is igazolta, miután nem jött meg neki a menstruációja.

A műsor készítői közölték vele, hogy az állapotára tekintettel bármikor távozhat a műsorból, ám a fiatal nő saját felelősségére úgy döntött, hogy folytatja a játékot. A csatorna közölte, hogy a versenyzők számára 0-24 órás orvosi ügyelet érhető el, így a kismama bármikor kérhet segítséget, sőt pszichológiai támogatást is, ha annak szükségét érzi. Ezen kívül kérdésre azt is elárulták, hogy a villában egyébként minden biztosított ahhoz, hogy a lakók biztonságos nemi életet folytassanak.

Az apasággal kapcsolatban VV Geri még azelőtt elmondta a véleményét Reninek, hogy a tesztek eredményei megjöttek volna, a lány ugyanis az elején közölte a férfival a helyzetet.

„Ugye, tudod, hogy én mindenben melletted állok? Könyörgök csak, csak, csak… ne!” – mondta az akkor még esetleges gólyahírre a férfi, mire VV Reni a következőképpen reagált: „Az a bajom, hogy most benne van, hogy de… Nagyon-nagyon felelőtlenek voltunk” – válaszolta.

Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula 90 éves kora ellenére még nem tervez végrendelkezni. Amint befejeződnek a gyógytornák és teljesen felépül a két hónappal ezelőtti vállsérüléséből, minél több munkával szeretné tölteni az idejét. Addig is Hajdúszoboszlón és Debrecenben tervez pihenni a nyáron.

„Megszervezem a korábban elmaradt baráti találkozókat, a szokásos vadászatokon fogok részt venni, már amennyire majd az időjárás engedi” – taglalta a programterveit a Starnak Bodrogi Gyula, aki még sokáig tervez az élők sorában maradni.

„Még nem foglalkoztam ezzel [az örökléssel], majd talán huszonöt-harminc év múlva”

– szögezte le a színész.

Marics Peti

Marics Peti nemrég közönségtalálkozón járt, ami később botrányba fulladt. Készült ugyanis egy felvétel, amelyen az látszik, mintha az énekes félrelökne egy lányt. Maricsot végül egy szemtanú vette a védelmébe a Redditen.

„Annyi történt, hogy nagyon sokan jelentek meg a közönségtalálkozón, és ebből eredően pörögni kellett, hogy mindenki sorra kerüljön. A videóban szereplő leányzó sokadjára szeretett volna még egy, meg még egy aláírást. Viszont két óra volt erre az egészre, mert este pedig koncerten volt jelenésük. Ezért Peti kitalálta, hogy szeretné, ha mindenki valamilyen formában sorra kerüljön, arra kért mindenkit, indítson szelfivideót, és elhaladnak szépen mindenki mellett, hogy senki se menjen csalódottan haza. Nem lett összetörve és megalázva a kislány, mert kapott nem egy aláírást. De nem vette figyelembe, hogy rajta kívül meg sokan várnak erre” – írta a kommentelő.

Galambos Lajos

Először találkozott idegenekkel Galambos Lajos, amióta három héttel ezelőtt elhagyta a baracskai fogházat és reintegrációs őrizetbe került az otthonában. Egész eddig ki sem lépett a birtokáról, ám nemrég orvosi kivizsgáláson volt jelenése egy kórházban, ahol érdekes módon reagáltak az emberek a jelenlétére.

„Ő is beszélt már róla, hogy a tüdejével problémák vannak, többek között emiatt kell rendszeresen megjelennie orvosi vizsgálatokon” – kezdte a Blikknek a muzsikus egy közeli ismerőse. „Amikor először ment be a kórházba, nagyon tartott tőle, hogyan reagálnak az emberek, ha meglátják őt. Baseballsapkát vett fel, illetve egy jókora napszemüveg mögé próbált elrejtőzni, de hamar felismerték a kórház folyosóján és sorra mentek oda hozzá az emberek.

Egyetlen rossz szót sem kapott, csak biztatást, simogatták a karját, szinte babusgatták.

Nagyon jólesett neki, kicsit meg is hatódott. Egyébként úgy hallottam tőle, hogy meglepően jók lettek az eredményei: annyit javultak a tüdőértékek, hogy a gyógyszeres kezelést és az oxigénterápiát is csökkenteni lehet” – avatta be a lapot a neve elhallgatását kérő illető, aki szerint Lagzi Lajcsi nagyon örült a hírnek, ugyanis felcsillant benne a remény, hogy a jövőben újra trombitálhat a színpadon.

„Amikor hazamehetett Baracskáról, azonnal magához ölelte imádott trombitáját. El is párásodott a tekintete, majd amikor elfújta a kedvencét, a Takarodót, vagyis az Il Silenziót, már a gyerekei sem tudták visszafojtani a könnyeiket. Ahhoz, hogy újra tökéletesen tudjon trombitálni, még sokat kell gyakorolnia, hiszen 14 hónapot hagyott ki, de az Il Silenziót rutinból lenyomta” – mesélte el az ismerős. Hozzátette: Galambos a vizsgálatokon kívül nem jár máshova, illetve vendéget is csak keveset fogadhat.

„ Azt mondja, még nem jött el az ideje, sok mindent fel kell dolgoznia. Azt szokta nekem mondogatni: nem kötök új barátságokat, egyedül mentem be a börtönbe, egyedül is jöttem ki. Sokan hívogatják, de csak pár embernek veszi fel a telefont, még a régi ismerősök közül is. Azt mondogatja, majd mindennek eljön az ideje. Ahogy ő fogalmazott: most már megélni szeretné az életet, nem túlélni.”

Tóth Andi

Kilenc éve próbálja leküzdeni a gyerekkori traumáit pszichológus segítségével Tóth Andi. Az énekesnő számára azért is fontos a lelki kiegyensúlyozottság, mert egy nap anya szeretne lenni, a leendő gyerekét pedig a lehető legnagyobb harmóniában akarja nevelni, mentálisan és lelkileg is támogatva őt. 

„Arra fogom nevelni őt, hogy élje meg az érzéseit, kommunikáljon azokról velem és a világgal. Fontos, hogy érezze, igenis számít a szava és az, hogy mit érez. Az én generációmnál azt tapasztalom, hogy az emberek elnyomják az érzéseiket. Az sosem baj, ha egy gyereket szeretnek és szépen nevelnek. Én ezt sajnos nem kaphattam meg.  Nem volt stabil támaszom, nem tudtam kihez fordulni a nehéz helyzetekben, csak magamra számíthattam.  Inkább intelmek voltak, hogy mit ne csináljak. Nekem nem adtak tanácsot a szüleim, sajnos. […] Az én boldog napjaim a nagymamámhoz és az ő házához kötődnek. Ha első emléket kell mondanom, akkor mindenképp az volna, amikor először tehenet fejtem, én voltam ugyanis a tejfelelős  – árulta el a sorry! magazinnak adott interjúban Tóth Andi, akinek a jelenlegi helyzetét az sem könnyíti meg, hogy az interneten gyakran támadják őt.

Aurelio

Aurelio szinte napra pontosan két év után idén februárban hagyhatta el a Kozma utcai börtönt, majd májusban a nyomkövető is lekerült a lábáról. Az egykori valóságshow-hős két hónapja szabad ember, és mint azt egy interjúban leszögezte: soha többet nem akar visszakerülni a rácsok mögé, ezért minden szabályt betart. Ebben hatalmas mankót jelent neki az apaszerep, ugyanis nemcsak önmaga, de a kislánya miatt sem szeretne többet szembemenni a törvénnyel, megkockáztatva, hogy elveszíti a családját.

„Ha egy embernek elveszik mindenét, de konkrétan értsd azt, hogy mindenét. Az egzisztenciáját, a szabadságát, a méltóságát, mert te bent csak egy szám vagy! Bent csak egy MF1681 vagy, vagy jobb esetben művész úr. Bent semmid nincs, ott senkit nem érdekel ki vagy, mid van, milyen autód van. Aki egyszer bekerül és két év nagyon hosszú idő, az egy életre megtanulja mit szabad és mit nem. Nekem senkire nincs szükségem, hogy emlékeztessen arra, két éven keresztül mit kellett túléljek!” – nyilatkozta a Borsnak Aurelio, aki rengeteget komolyodott a börtönben. Mint mondta, az a nagyképű csávó, aki annak idején bement a ValóVilág villájába, mára teljesen eltűnt.

„Onnantól, hogy felkelsz, az első tíz percben rájössz, hol kú*tam el? És akkor hol van még a nap vége? Minden embernek vannak vágyai, igényei, nekem is!

De amikor én azt mondom, hogy a szex nem hiányzott annyira, mint a szeretet!”

– csattant fel az egykori reality sztár.

(Borítókép: Aurelio. Fotó: Velvet)