Az énekesnő soha nem a visszafogottságáról volt híres, most sem szégyenlősködött, amikor egy alsóneműben feszítő modell karjaiban kellett táncolnia.

Ugyan Katy Perry két hete lábon kihordott egy idegösszeroppanást, amiért hamarosan megjelenő, hetedik albumának debütáló kislemeze, a Woman's World enyhén szólva is vegyes fogadtatásban részesült, gyorsan túllépett a sokkon. És mi is lehetne jobb megoldás a lélek kisimítására, mint egy alulöltözött férfi testének megnyugtató közelsége?

Természetesen a bujálkodás kizárólag hivatalos okból történt, az énekesnő úgy döntött, előre menekül és éppen egy újabb számhoz készít videoklipet Barcelonában. És ha már a feminista himnusznak szánt Woman's World nem jött be, akkor inkább legyen egy belevaló, férfisoviniszta igényeket is kielégítő húspiaci etűd: Perryt egy fehér bugyiban feszítő modell, (aki mellesleg kaszkadőr is) Oscar Dorta teszi magáévá a szájával.

Persze Perry ezúttal sem hagyott túl sokat a fantáziának, hiszen anyagot csak nyomokban tartalmazó szerelését egy fém erényövvel ékesítve táncolt felhevülve a férfi karjaiban.

Az énekesnő most mindent belead, hogy gyengére sikerült visszatérése a zenei világba csak egy apró botlás legyen, bár stábja szerint nem sok önkritikát sikerül gyakorolnia a történtek miatt. Miután a Woman's World rosszul szerepelt a sikerlistákon, és a kritikusok képmutatónak illetve sablonos utánzatnak titulálták, komoly jeleneteket rendezett és azóta mindenkit hibáztat maga körül, aki részt vett a produkcióban.

Perry amiatt is sok kritikát kap, hogy visszatérő lemezén újra együtt dolgozott a hírhedt producerrel, Dr. Luke-kal, aki szexuálisan és érzelmileg is bántalmazta Keshát.

( Daily Mail )

(Borítókép: Katy Perry. Fotó: Getty Images)