Hírösszefoglalónkban még: Hódi Pamela két éve küzd a Covid szövődményeivel.

Hódi Pamela

Az influenszer Demeter Richárd és a Belodore egyik eseményén vett részt, ahol a Richárd által tervezett gyönyörű ruhák és a hozzájuk párosított különleges luxusparfümök voltak a középpontban. Hódi Pamela a Borsnak beszélt a parfümök iránti vonzalmáról, valamint arról, hogy immár két éve alig érzi az illatukat. 

„Őszinte leszek, én a Covid óta nagyon szenvedek a szaglással és az ízleléssel, sajnos nekem ez már nem működik annyira. Emiatt én nagyon kevés parfümnek érzem bármennyire is az illatát” – mondta az influenszer, aki nehezen birkózik meg a helyzettel és mostanra már inkább rutinból választ illatot. 

„Fogalmam sincs, hogy ezen lehet-e segíteni, annyira nem jártam ennek utána. Inkább megtanultam ezzel együtt élni, és annyira már nem is zavar. Nagyon sok olyan parfümöm van, aminek még régről emlékszem az illatára, ezért tudom, hogy milyen, és szeretem, úgyhogy újra és újra megveszem”

Dömsödi Gábor és Havas Henrik

Több mint negyvenévnyi barátság után most szóba sem áll egymással Havas Henrik és Dömsödi Gábor. A két tévés tavaly indította el közös műsorát a YouTube-on, de nemrég annyira összevesztek, hogy egyik hétről a másikra megszűnt az adás. A Blikk megkeresésére nemrég mindkét tévés nyilatkozott. 

„Mi jó baráti viszonyban voltunk évtizedek óta, de a történtek óta még csak nem is beszélünk. A stúdióba is külön járunk forgatni, nem találkozunk. Ha összefutnánk, azért biztos nem pofoznám úgy meg, ahogy Puzsért a kollégája” – nevetett fel Dömsödi, aki szerint elveszett köztük a bizalom.

„Azt kell mondanom, ez már nincs meg közöttünk. Én próbáltam műsorvezetőként jó irányító lenni, aki a fociban sem lő gólt, de az ő passza szükséges hozzá. Ezt Henrik nem értette meg, de hát kezdő még a pályán, van mit tanulnia, van hova fejlődnie, előtte az élet” – ironizált a műsorvezető, akivel ellentétben Havas Henrik csak szűkszavúan reagált:

Már nem vagyok hajlandó vele foglalkozni

– közölte a megkeresésre. Ennek ellenér a Blikk úgy tudja, hogy Havas rendkívül korrekt volt Dömsödivel: megkérte a Frisshírek Podcast vezetőségét, hogy bár a szerződésben foglaltak előtt megszűnt a közös műsor, adják oda a teljes gázsit a társának, tekintettel nehéz anyagi helyzetére.

Tóth Gabi

Az énekesnő a hot! magazinnak mesélt a nemrég megtartott gyerektáborral kapcsolatban. 

„Ilyenkor lényegében nekünk van a legtöbb gyerekünk, Máté pedig nagyon apuka típus. Nem kell, hogy szülessen gyereke, mert Han­ni­val is csodálatosan bánik, tehát megvan benne ez a fajta hajlam és a nyitottság. Jól beszél a gyerekek nyelvén, ami nagyon ritka” – magyarázta Tóth Gabi, aki ezután kitért arra is, hogy vállalna-e gyereket új párjával, Papp Máté Bencével. 

Nos... erre a kérdésre a nagymamám örök érvényű szavaival tudnék válaszolni: jön, ha jönnie köll.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)