Ha már a saját spinoff sorozat nem jött össze, a színész legalább egy mobilos játék kedvéért újra kimondhatta, hogy közeleg a tél!

Észak nem felejt, de azért a rajongók nagy része szívesen elfelejtené a Trónok harca című sorozat  utolsó évadát. Igaz, legalább ennyien szurkoltak azért, hogy a főbb szereplők közül valakit újra láthassanak a képernyőn.

Erre egy ideig meg is volt az esély, hiszen az HBO 2022-ben bejelentette, készül egy Jon Snow vagyis Havas Jon spinoff sorozat, amely a Trónok harca folytatásaként működne Kit Harington karakterét követve. Aztán már arról szóltak a hírek, hogy a tervet határozatlan időre félretették, végül idén áprilisban ebből már határozott kasza lett.

Sovány, de legalább nosztalgikus vigasz az a videó, amiben a Havas Jon karakterét megformáló Kit Harington a Trónok harca: Legendák elnevezésű mobilos játék kedvéért ugrott vissza Westerosra, vagyis legalábbis egy furcsa bárba, ahol rögtön elmondhatja a sorozat leginkább ikonikus mondatát, vagyis hogy közeleg a tél. A promófilm készítői természetesen nem hagyhatták ki azt a ziccert sem, hogy egy női szereplő az arcába vágja: Nem tudsz te semmit, Havas Jon! 

„Ez egy igazi szerelmes levél a rajongóknak, akik nélkül a franchise nem is létezne, és megtiszteltetés számomra, hogy ezzel az új kampánnyal tiszteleghetek előttük” – nyilatkozta a színész, aki nem csak a szabad szemmel is jól látható honoráriuma miatt élvezte a forgatást.

Sajnos az illúzió nem tökéletes, hiszen Harington leginkább saját magát alakítja, ahogy épp Havas Jon hangján beszél, de ne legyünk maximalisták, nincs az a Trónok harca rajongó, akinek ne dobbanna meg a szíve ettől az orgánumtól.

(E!Online)

(Borítókép: Kit Harington. Fotó: Getty Images)