Hírösszefoglalónkban még: 44 évesen gyermeket vár Csézy, várandóságáról beszélt Kiss Daniella szépségkirálynő.

Járai Máté

A népszerű színész évek óta az RTL egyik arca, de most lehetőséget kapott a konkurens TV2-nél, amit el is fogadott, így Járai Máté a csatorna új műsorában, a Password – A jelszóban tűnik majd fel, amelynek házigazdája Lékai-Kiss Ramóna lesz.

Az új műsor miatt felröppentek pletykák, miszerint a színész végleg elhagyja az RTL-t.

Szó sincs róla, hogy átigazoltam volna a TV2-höz!

Nem titok, az elmúlt időben több megkeresés is érkezett a csatorna részéről, erre a műsorra pedig nem szerettem volna nemet mondani” – szögezte le a színész.

„Már régóta vágytam egy ilyesfajta vetélkedőbe, ahol a szavakkal kell játszani.

Szoktam is mondani, hogy bár nem vagyok a számok embere, a szavaké nagyon is!

Ezt a műsort nekem találták ki, így amikor jött a felkérés, hogy legyek a részese, bementem az RTL-be, majd megkérdeztem, elengednek-e. Ez nekem azért is volt fontos, mert egyrészről így korrekt, másrészről én RTL-esnek vallom magam. Szeretem hinni, hogy odatartozom…” – tette hozzá a Blikk szerint.

A színész arra is kitért, hogy remekül érezte magát a forgatáson, ahol civilekkel forgattak együtt, illetve hozzátette: az ősszel az RTL és a Viasat3 műsoraiban is látható lesz.

„Érdekesség, hogy ez volt életem első műsora a TV2-n, ha nem nézzük, hogy egyszer voltam a Mokkában vendégként. De ősszel láthatnak majd a kedves nézők az RTL-en is, például a Fort Boyardban, illetve a Viasat3-on. Azt nem tagadom, hogy hiányzik a műsorvezetés, de oda megyek, ahova hívnak… Így megy ez. De én ezt is szeretem, pláne, ha jó a műsor!” – összegezte Járai Máté.

Csézy

Csézi Erzsébet, vagyis művésznevén Csézy és 18 évvel idősebb férje évek óta küzdött azért, hogy édesanyja lehessen. A 44 éves énekesnő pedig elkezdett aggódni azon, hogy kifut az időből, de nem adta fel a reményt, hogy saját gyermeke szülessen.

Csézy most bevallotta, hogy évek óta lombik programban vesz részt. Magyarországon egy nő 45 éves koráig próbálkozhat az ilyen jellegű kezelésekkel, de az énekesnő az utolsó pillanatban sikerrel járt és közösségi oldalán osztotta meg örömét.

„A Jóisten nem feledkezett meg rólunk!

Egy testben két szív dobog, Édesanya leszek!

– írta az énekesnő.

Kiss Daniella

Kiss Daniella, a 2015-ös Miss World Hungary nyertese az Instagram-oldalán jelentette be egy különleges képpel, hogy várandós. A szépségkirálynő elárulta, hogy amikor tavaly nyáron a Farm VIP-ben szerepelt, meg sem fordult a fejében, hogy a következő évben anyai örömök elé néz majd.

„Több, mint öt éve vagyunk együtt a párommal, így természetesen már szóba került a családalapítás is.

Bár mi csak jövőre terveztük, de úgy tűnik, a pici másként döntött.

Igazi szerelemgyermek a mi kis angyalunk, ennél szebb dolgot nem is kívánhat egy pár magának. Amikor megtudtuk, szóhoz sem jutottunk, s igazából még most sem fogtuk fel. A párom az első időszakban nagyon védelmező volt, és óvott, de mostanra, bőven a második trimeszterben, már ő is sokkal nyugodtabb” – árulta el a Borsnak a szépségkirálynő.

Kiss Daniella hozzátette, hogy sokszor látja azt, hogy „az emberek rástresszelnek a babatémára”.

„Mi eldöntöttük, hogy nem tesszük, csak hagyjuk megtörténni a dolgokat. Azt is elárulhatom, hogy talán karácsonyi baba lesz, mert december 20-ra vagyok kiírva” – mondta Kiss Daniella.

(Borítókép: Járai Máté. Fotó: Gerencsér Tamás/Index)