A pár Mallorcán nyaral tölti megérdemelt pihenését, és csak úgy süt róluk a boldogság.

  

 Stohl András

Az előző félév igencsak húzósra sikerült Stohl András és felesége, Stohl Vica számára, és jól megérdemelt pihenésüket éppen Mallorcán töltik. A csodálatos élményekről és látványról az Instagramon számoltak be. A színész egy közös képet posztolt, amin nem csak a teljesen tiszta víz és a homokos part látszik, hanem az is, hogy a pár remekül érzi magát, hiszen boldogan nevetnek a kamerába. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés

A színész már túl van az Ázsia Expressz legújabb évadának a forgatásán, így a nézők és a rajongók már tűkön ülnek, hogy mikor láthatják kedvenc sztárjaikat, néha szó szerint, a túlélésért küzdeni az egyik legizgalmasabb hazai műsorban.

Farkasházi Réka

A Szerencsekerék legújabb adásában Farkasházi Réka tehette próbára szerencséjét, és a fődíj játék után nem mindennapi dolgot tett.  Az is kiderült, hogy a színésznő korábban már szerepelt a műsorban, csak akkor még nem Kasza Tibi volt a műsorvezető. A játék alatt Farkasházi Réka számos vicces történetet is elárult a múltjából.

A fordulók szépen el is repültek, amikor a Szerencsekerék játékosával fej-fej mellett álltak. A színésznő az utolsó utáni pillanatban pörgette ki a csere szeletkét, ezzel eldöntve a továbbjutásának sorsát. Andi nagyon csalódott volt, de örült Farkasházi Réka sikerének.

El is érkezett a fődíj játék, ahol Farkasházi Réka több, mint kétmillió forintért küzdhetett meg. Nem volt egyszerű dolga, amikor megjelent a feladvány, csak két betű volt megadva neki a keresett szóból. Kasza Tibi és Sydney van den Bosch teljesen lefagytak, pláne, amikor a színésznő meg is oldotta a feladatot. Ám itt még nem ért véget a meglepetések sorozata. Az énekesnő kárpótolni szerette volna játékostársát, ezért lemondott a fordulók alatt megnyert elektromos robogóról lemondott, így Andi nem távozott üres kézzel a stúdióból.

Ördög Nóra

Millió oka van annak, hogy imádjuk a Balatont. Sokan alig várják, hogy pihenhessenek a parton, mások inkább a balatoni fesztiválokért rajonganak, az viszont biztos, hogy a legtöbbünknek csodás élmények jutnak eszünkbe a magyar tengerről. Tilla is gyakran töltődik fel itt, ő a déli part szerelmese, Ördög Nóráék pedig az egész nyarat a Balatonnál töltik, annyira imádják. Bár a műsorvezető nagyon szereti a külföldi utakat, hazaérni mindig csodálatos érzés a számára, és szerinte a Balatonnál jobb hely nem is nagyon létezik. A Best of Balaton alapítója, Lobenwein Norbert elárulta, idén az a céljuk, hogy 100 tagja legyen a Best of Balaton listának. Az ajánlását bárki leadhatja augusztus 1-ig, így kedvenc éttermünk is felkerülhet a listára.

(Borítókép: Stohl András. Fotó: Velvet)