Opitz Barbaráról két évvel ezelőtt került ki az internetre egy felvétel, amelyen meztelenül szerepelt. A videót feltehetőleg a volt barátja tette közzé róla, az ügyben akkor rendőrségi nyomozás indult. Nemrég az énekesnőről ismét egy bosszúvideó került fel a világhálóra, ezúttal a volt barátja trágár szavak közepette pocskondiázta őt.

Opitz Barbara

Lejárató videóval akart bosszút állni Opitz Barbin a volt párja, Serleg Albert. A fiatalok kapcsolatát hatalmas sajtóvisszhang övezte, hiszen együttlétüket az énekesnő szülei nyíltan ellenezték. Maga Opitz is többször beszélt a férfi ellen, többek között azt állítva, hogy gyilkossággal is fenyegetőzött már. Egyszer a rendőrségnek is közbe kellett lépnie, habár az énekesnő arról az ügyről később azt mondta, hogy csak félreértés történt. A pár többször szakított, ám a legutóbbi döntésük úgy tűnik, végleges, amit a fiatal férfi egy lejárató videóval bosszult meg. Az internetre kikerült ugyanis egy felvétel, amelyen Serleg trágár szavakkal illeti egykori barátnőjét, akit azzal vádol, hogy többször is félrelépett, valamint hogy.fiatal fiúkkal volt viszonya. A videó újságírókhoz is eljutott, és bár a felvétel egy ideje nem elérhető a neten, Opitz Barbi menedzsere, Bara Csaba szerint tudatos lejárató kampány folyik az ügyfele ellen.

A nehézségek ellenére Bara állítja, hogy Opitznak jelenleg stabil a magánélete, a szüleivel is jó kapcsolatot ápol. Jelenleg a munkára összpontosít, készül az új albuma és egy országos televízióműsorban is lehetőséget kapott.

Az eset kapcsán Serleg Albert nem kívánt nyilatkozni és azt állította, a videót nem ő készítette, csupán látta az interneten és elküldte egy újságíró ismerősének.

Csézy Erzsébet

Óriási bejelentést tett Csézy Erzsébet. Az énekesnő a közösségi média oldalán tudatta a rajongóival, hogy 44 évesen babát vár. Csézy több mint 10 éve él együtt a nála 18 évvel idősebb rákkutató férjével, Szabó Lászlóval, akivel évek óta küzdött azért, hogy szülők lehessenek. Több lombikprogramban is részt vettek már, a legutóbbi pedig úgy néz ki, sikeres volt. A TV2 riportja ennek apropóján összeszedte, hogy hányan állapotosak jelenleg a sztárvilágban. Kulcsár Edina és G.w.M. például a negyedik gyereküket várja, Kiss Daniella egykori szépségkirálynő, valamint Weisz Fanni és Rácz Ildikó, alias Gigi szintén várandós. Utóbbi elárulta, hogy a babáját otthon szeretné a világra hozni. Rajtuk kívül még Patai Anna is anyai örömök elé néz, pár hét múlva születik meg az első kisfia, Bence. Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián és felesége szintén első közös gyermeküket várják, Tornóczky Anita pedig Csézyhez hasonlóan 44 évesen lett várandós. A nyár végén, de legkésőbb ősz elején egészen biztos, hogy babasírástól lesz hangos a sztárvilág.

Gáspár Bea

Gáspár Bea az 50. születésnapját ünnepelte tegnap. Az alkalomból a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában is megvendégelték, ahol elárulta, hogy egy nagyon boldog és kiegyensúlyozott időszakát éli. A születésnapja alkalmából a férje, Gáspár Győző egy hatalmas, 50 fős bulit szervezett neki. A showmannel való több mint 30 éves házassága titkaként Gáspár Bea azt nevezte meg, hogy nagyon kompromisszumkész, habár ehhez képest a férje tudja őt a legjobban kihozni a sodrából.

(Borítókép: Opitz Barbara. Fotó: Kaszás Tamás/Index)